نوعی از الگوی خواب که نشانه ابتلا به زوال عقل است

اختلال خواب در زوال عقل شایع اما دلیل آن نامشخص است و الگوی خواب کشف شده نشانه‌ای از ابتلا به این بیماری خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نتایج تحقیق کنونی نشان می‌دهد که میزان کمتر خواب رِم با خطر ابتلا به زوال عقل مرتبط است. رم، خواب با حرکت سریع چشم (REM)، مرحله‌ای که با رویا دیدن و تثبیت حافظه مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

کاکائو چه بلایی بر سر زوال عقل می‌آورد؟

در طول خواب، مغز بین دوره‌های خواب عمیق سپس به سمت دوره‌های کم‌عمق‌تر خواب می‌چرخد و در این مرحله تمایل به دیدن خواب داریم، چه آن خواب‌ها را به خاطر بیاوریم یا خیر.

در طول خواب رم چشم‌ها به سرعت از پهلو به پهلو حرکت می‌کنند و فعالیت مغز نیز افزایش می‌یابد و نبض ما تند می‌شود.

دکتر متیو پی پاس، محقق ارشد این تحقیق گفت: اختلالات خواب در زوال عقل رایج است اما اطلاعات کمی در مورد مراحل مختلف خواب و اینکه آیا آنها در خطر زوال عقل نقش دارند یا خیر، ارائه شده است.

ما تصمیم گرفتیم کشف کنیم که کدام مراحل خواب ممکن است با زوال عقل مرتبط باشند و در حالی که ارتباطی با خواب عمیق پیدا نکردیم، با خواب رم این کار را انجام دادیم.

تحقیق کنونی شامل ۳۲۱ نفر با میانگین سنی ۶۷ سال بود که به مدت ۱۲ سال تحت نظر بودند.

نتایج نشان داد، افرادی که در نهایت به زوال عقل مبتلا شدند، زمان کمتری را در خواب رم صرف کردند. به ازای هر یک درصد کاهش در خواب رم، خطر زوال عقل ۹ درصد افزایش می‌یابد.

در این مطالعه، میانگین خواب رم برای کسانی که به زوال عقل مبتلا نشدند ۲۰ درصد و برای کسانی که به زوال عقل مبتلا شده بودند ۱۷درصد بود.

دکتر پاس گفت: یافته‌های ما به خواب رم به‌عنوان پیش‌بینی‌کننده زوال عقل اشاره می‌کند. گام بعدی تعیین این مورد است که چرا خواب رم کمتر خطر زوال عقل را پیش‌بینی می‌کند.

با روشن شدن نقش خواب در شروع زوال عقل، امید این است که در نهایت راه‌های احتمالی مداخله شناسایی شود تا بتوان زوال عقل را به تاخیر انداخت یا حتی از آن پیشگیری کرد.

محققان دریافتند سایر مراحل خواب با زوال عقل ارتباطی ندارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1211433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =