عوارض خوردن خوراکی و نوشیدنی‌های صنعتی بجای وعده غذایی

عده ای به دلیل حجم کاری و وقت کم، اکثراغذاهای صنعتی و آماده را ترجیح میدهند چون راحت و دردسترس هستند اما این خوراکی ها دارای ضررهای بسیاری برای بدن هستند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، عوارض خوردن خوراکی های کارخانه ای را پیش از این کامل برایتان شرح دادیم و دانستید که مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی، برایتان به شدت بهتر و به صرفه تر است. حالا چنانچه شما هم از آن دست افرادی هستید که زمان کافی برای حاضر کردن صبحانه، نهار یا شام سالم ندارید و خوراکی را با وعده غذایی اصلی جایگزین می کنید، لازم است در این مورد بیشتر فکر کنید.

بیشتر بخوانید:

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز

خوردن خوراکی به جای غذا، راحت ترین کار است، چراکه به آسانی می توانید آن را تهیه کنید و دهها مورد دیگر که به عنوان دلیل ترجیح دادن هله هوله به جای غذای اصلی، در ذهنتان نقش میبندد؛ اما با وجود این همه نکته مثبت، چه چیزی باعث می شود که بگویند نباید آنها را جایگزین وعده اصلی خود کنید؟ عوارض جانبی به شدت منفی! این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک را بخوانید تا اطلاعات بیشتری درباره چگونگی داشتن تغذیه سالم کسب کنید. با جایگزین کردن خوراکی یا نوشیدنی با غذا، ممکن است اتفاقی بیفتد که حتی به آن فکر هم نکرده بودید.

از دست دادن فیبر و دیگر ریز مغذی ها

بسیاری از خوراکی هایی که جایگزین وعده اصلی می کنید فاقد مقدار کافی فیبر هستند که بسیار برای سلامت روده، هاضمه و قلب مهم است. علاوه بر این، ممکن است فاقد سایر مواد مغذی مفید مانند آنتی اکسیدان ها باشد که از خوردن غذا های کامل دریافت می کنید.

باعث به وجود آمدن اضافه وزن

یکی دیگر از عوارض جانبی جایگزین کردن وعده های غذایی اصلی با خوراکی ها، افزایش وزن است. "از آنجا که بسیاری از خوراکی ها کالری بسیار کمی دارند، پس از خوردن یکی از آن ها هنوز احساس گرسنگی می کنید و در نهایت غذای پر کالری می خورید. همه آن ها کم تر از ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری دارند و به همین خاطر خوراکی های جایگزین غذا راه حل طولانی مدت و موثری برای کاهش وزن نیستند.

محروم کردن خود از مواد شیمیایی مفید گیاهی

غذا های گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند که رنگ این گیاهان را تولید می کنند و همچنین مزایای زیادی برای سلامتی دارند. غذا های جایگزین وعده غذایی با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده اند تا به نیازهای تغذیه ای کمک کنند، اما مزایای مشابه خوردن انواع میوه ها و سبزیجات کامل را ندارند. البته در برخی از جایگزین های غذایی به علت توجه به این مسئله مواد افزودنی اضافه شده است.

هیچ آزمایش ایمنی یا فرآیند دقیقی که از طرف سازمان غذا و دارو این خوراکی ها را تایید کند، وجود ندارد. همچنین عوارض جانبی این خوراکی ها روی بسته بندی ذکر نشده است. در نتیجه، ممکن است نسبت به مواد نگهدارنده شیمیایی ( بنزوات سدیم )، حجم دهنده ها ( کاراگینان، یک ماده التهابی ) یا تثبیت کننده ها ( صمغ زانتان ) واکنش منفی نشان دهید.

کد خبر: 1225241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =