سید صالح حسینی، مسئول بسیج دانشگاه خوارزمی، در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز به تشریح مشکلات این دانشگاه پرداخت و اظهارکرد: دانشگاه خوارزمی از بطن شکلگیری خود با مشکلات عمیق و اساسی روبرو بوده است. این دانشگاه که به عنوان دانشگاه معلم شناخته میشود، زیر نظر دانشگاههای تربیت معلم قرار داشته و مشکلاتی از جمله پیوند با دانشگاه علوم اقتصادی را تجربه کرده است. این پیوند به مشکلاتی منجر شد، ساختمان دانشگاه خوارزمی در خیابان طالقانی است. دو یا سه ساختمان دارد، از جمله دانشکده اقتصاد، دانشکده مدیریت و دانشکده مالی. دو تا خوابگاه هم دارد که از نظر ارزش مالی قابل توجه است.
وی افزود: علاوه بر موارد بالا متراژ زیادی زمین فروخته شده است. این زمینها نزدیک به دهکده المپیک است که همگی به دانشگاه علامه فروخته و موجب یک ترکیب نامتجانسی شده است. اساتید دانشگاه علوم اقتصادی فکر میکنند اگر خودشان جدا بودند، خیلی وضعشان بهتر بود. بعضی از کارمندان همین اعتقاد را دارند. مشکلات از همینجا شروع شد، یعنی مشکلاتی که ربطی به بودجه ندارد. کارمندانش با هم مشکل دارند. و باعث شده که بیشترین آمار کارمندان را دانشگاه خوارزمی داشته باشد. در دانشگاهی مثل این، معاونت دانشجویی دارید و دو تا مسئول دفتر در عین اینکه ما معروفیم که کلی کارمند داریم، کمبود شدید نیروی حراست داریم. یکی دیگر از مشکلات این است که دانشگاه ما متمرکز نیست. دانشگاه پارهپاره است. یعنی خودش به طور کلی دو پا رفت. دانشگاههای تهرانش هم پارهپاره است با این حال چقدر سطح بهرهوری ممکن است پایین بیاید؟
حسینی همچنین به مشکلات مالی دانشگاه اشاره کرد و گفت: «بودجه دانشگاه علوم اقتصادی دیگر زیر نظر دانشگاه خوارزمی نمیآید و این موضوع باعث شده که مشکلات مالی ما تشدید شود. به رغم اینکه اخیراً بودجه بهتری برای دانشگاه ما تخصیص داده شده، اما هنوز مشکلات عمدهای وجود دارد.»
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: خوابگاههای دختران یکی از بزرگترین مشکلاتی است که ما با آن مواجهیم. برای دختران پنج تا خوابگاه داریم که این پنج تا خوابگاه هر کدام یک جا در تهران هستند. یک سری جاهاش خیلی دوره است. خوابگاه شمسآباد، یک ساعت یا یک ساعت و نیم تا دانشگاه فاصله دارد. خوابگاههایمان به شدت مشکل دارند و مدیریت خوابگاهها را دشوار کرده است. امسال قرار بود، به دلیل مشکلات امنیتی هیچ دختری از ورودی امسال در خوابگاه ساکن نشود و این اوضاع اسفناک خوابگاه دانشگاه است.
حسینی به فقدان برنامهریزی بلندمدت در دانشگاه اشاره کرد و گفت: مدیریت دانشگاه به شدت نیازمند یک برنامه جامع ۱۰ ساله است. هر مسئول جدیدی که میآید، سیاستهای متفاوتی را دنبال میکند و این باعث عدم ثبات در مدیریت میشود.
وی تاکید کرد: یکی از خوابگاهها به قدری قدیمی است که زمانی که باران میآید، آب از سقف چکه میکند و دانشجویان اسکان سختی دارند یا حتی تیرآهنها در حال شکستن است به طوری که خوابگاه در حال ریزش است. هیچ یک از خوابگاهها سلف ندارند و هر وعده با یک وانت در سطح شهر، به خوابگاهها غذا توزیع میشود. آن هم با وضعیت اینکه در درب ورودی دانشجویان با ظرف غذا صف میکشند.
حسینی تصریح کرد: قبل از اتفاق اطراف کوی دانشگاه تهدیدات و زورگیری در اطراف خوابگاهها انجام میشده است و حتی چند زد و خورد هم انجام شده است و از وسایل دانشجویان سرقتهای زیادی صورت گرفته است.
وی همچنین به مشکلات حقوقی دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه با مشکلات قانونی جدی مواجه است و این موضوع نیازمند توجه ویژهای است. زمینهای دانشگاه به دانشگاه علامه فروخته شده و این موضوع باعث بروز مشکلات جدیدی شده است.
حسینی یادآور شد: دانشگاه علامه با آن زد و بند ارتباط قوی که دارد، فکر میکنم به قیمت خریده است. دانشگاه فضایی که در اختیارشان است، خیلی کم است. در دانشکده اقتصاد یک حیاط نداریم. داخل دانشگاه هم به شدت کمبود جا داریم. محل غذا خوری، مکان استراحت کردن، درس خواندن در دانشکده اقتصاد که یکی است. در دانشکده مالی فضا خیلی کم است و کلاً وضعیت خوب نیست. نمازخانه کانکسی داریم که خیلی ابتدایی است. در دانشگاهی که نمازخونه آن کانکس باشد، دیگه واقعاً فاجعه است.
وی در پایان گفت: از مسئولین دانشگاه درخواست میکنم وضعیت خودشان را با خودشان مقایسه کنند نه با بقیه. همچنین بهتر است که نسبت به مشکلات توجه و اعتنای بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/
نظر شما