۲۲ هزار نفر کارگر در صندوق بازنشستگی کشوری فعال هستند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در بازدید از شرکت شیر خشک نوزاد پگاه نیز با اشاره به نقش مهم کارگران در تولید گفت: افتخار داریم که ۲۲ هزار نفر کارگر در صندوق بازنشستگی کشوری فعال هستند و سهم ارزشمندی در تولید ملی دارند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، حجت میرزایی در سفر به استان چهارمحال و بختیاری بمناسبت هفته کار و کارگر و در بازدید از شرکت شیر خشک نوزاد پگاه نیز با اشاره به نقش مهم کارگران در تولید گفت: افتخار داریم که ۲۲ هزار نفر کارگر در صندوق بازنشستگی کشوری فعال هستند و سهم ارزشمندی در تولید ملی دارند.

وی افزود: سهم کارگران صنایع شیر پگاه ایران با حدود ۱۳ هزار نفر نیروی کار در یک زنجیره بسیار گسترده در پهنه جغرافیای ایران خیلی ارزشمند است چرا که این افراد نقش مهمی در تامین غذای سالم برای مردم دارند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: یکی از زمینه‌های مهم سرمایه‌گذاری در سالی که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده است؛ سرمایه گذاری در صنایع شیر است و تلاش می‌شود بخشی از این طرح‌های سرمایه‌گذاری در صنایع شیر که قرار است در استان رقم بخورد بررسی و به تصویب برسد.

همچنین جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات انجام شده در استان با همکاری این صندوق افزود: عملیاتی شدن تفاهم‌نامه‌ها در بخش شیر و توسعه کارخانه شیر خشک، احداث خانه امید برای بازنشستگان، سرمایه‌گذاری برای مراکز اقامتی، فعال‌سازی و احداث مجتمع کشت و صنعت جونقان و راه‌اندازی مجتمع ۲ هزار راسی گاو در دشت‌زرین از جمله اقدامات مهم و موثر صندوق بازنشستگی کشوری در چهارمحال و بختیاری است.

وی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری آمادگی همکاری با صندوق بازنشستگی کشور برای احیا و فعال‌سازی منطقه ویژه اقتصادی، شهرک انرژی خورشیدی، پتروشیمی، زنجیره فولاد و شهرک صنعتی خاص آب را در کوهرنگ دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این استان آمادگی هرگونه همکاری با صندوق بازنشستگی را برای تحقق ماده ۸۳ قانون برنامه هفتم، همکاری و اعمال مشوق‌های قانونی ماده ۱۲ آیین‌نامه اجرایی قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی به خصوص در رابطه با بهسازی و مرمت ساختمان ایرانگردی و جهانگردی را دارد.

مردانی تاکید کرد: انتظار می‌رود صندوق بازنشستگی کشور در سال سرمایه‌گذاری برای تولید در بخش‌های بادام، آبزیان، فرش، گردشگری تلفیقی، گز و گیاهان دارویی از جمله ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری سرمایه‌گذاری کند.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون نفری چهارمحال و بختیاری گفت: ۵۰ درصد جمعیت این استان زیر پوشش تامین اجتماعی است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در کمتر از پنج سال آینده ۳۰ درصد از کارکنان استان بازنشسته می‌شوند و ورود قطره چکانی نیروی جدید به این ساختار سرمایه انسانی استان را با چالش مواجه می‌کند.

مردانی با اشاره به پایین بودن شاخص تولید ناخالص داخلی استان و ضریب ۶۷ درصدی شهرنشینی در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در زمان حاضر نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری ۸.۶ است که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است و باید برای آن فکری کرد.

در ادامه عبدالامیر باروتکوب مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران گفت: مشخصات شیر خام مورد نیاز برای تهیه شیر خشک پایه نوزاد عمومی نیست و امکان تامین شیر خام مورد نیاز از هر دامداری برای این واحدتولیدی امکان پذیر نمی‌باشد.

وی افزود: شیر خام مورد نیاز برای کارخانه شیر خشک نوزاد باید شیر خام کنترل شده و فاقد فلزات سنگین باشد.

باروتکوب اظهار داشت: با توجه به اینکه واحد تولید شیر خشک نوزاد شهرکرد توانمندی تامین شیر خشک پایه نوزاد کل کشور را دارد به همین دلیل احداث یک واحد دامداری برای این مجموعه با هدف تامین شیر خام کنترل شده الزامی است.

مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران ادامه داد: کارهای مطالعاتی در استان برای احداث این دامداری صورت گرفته است.

اسحاق صادقی مدیر پروژه‌های شرکت صنایع شیر ایران در چهارمحال و بختیاری گفت: این پروژه‌ها شامل احداث دامداری ۲هزار راسی، افزایش ظرفیت دریافت شیر خام روزانه به میزان ۳۵۰ تن و خرید دستگاه چرن کره سردخانه زیر صفر هزار تنی است.

وی گفت: سردخانه زیر صفر هزار تنی، خط پرکن دستگاه ۲۵ کیلوگرم با قابلیت تزریق گاز نیتروژن و پروژه ملی خط کامل تولید قوطی اسپتیک ویژه شیرخواران و مادران باردار و سالمندان نیز از دیگر پروژه‌های شرکت صنایع شیر ایران در چهارمحال و بختیاری است.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1266127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =