ماجرای آلودگی شیر با سم آفلاتوکسین چیست؟

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: محتوای منتشر شده درباره آلودگی شیر در فضای مجازی مربوط به سال ۹۸ است و محصولات لبنی دارای مجوز، تحت کنترل‌های مستمر آزمایشگاهی قرار دارند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در اطلاعیه روابط عمومی سازمان غذا و دارو در واکنش به انتشار مجدد یک ویدئوی قدیمی با موضوع وجود آفلاتوکسین در شیر آمده است: این ویدئو مربوط به یکی از برنامه‌های تلویزیونی در سال ۱۳۹۸ است و همان زمان نیز از سوی نهادهای مسئول مورد بررسی و پاسخ قرار گرفت.

بیشتر بخوانید:

سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید

در ادامه اطلاعیه آمده است: فرآورده‌های لبنی مجاز در کشور از جمله شیر خام و شیر پاستوریزه، به‌طور مستمر و دقیق تحت نظارت‌های آزمایشگاهی وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی قرار دارند، نمونه‌برداری‌های دوره‌ای از سطح تولید تا عرضه، بر اساس ضوابط بهداشتی و فنی انجام می‌شود و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر وجود آفلاتوکسین بالاتر از حد مجاز در محصولات دارای مجوز تولید داخل دریافت نشده است.

سازمان غذا و دارو ضمن تأکید بر اهمیت آرامش روانی مردم، از رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی خواست در بازنشر مطالب مرتبط با سلامت عمومی، به منابع معتبر استناد کنند و از انتشار محتوای غیرمستند پرهیز کنند.

کد خبر: 1268718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =