آموزش آشپزی / طرز تهیه ریحان پلو با گوشت

ریحان پلو نوعی پلو مخلوط بسیار معطر و خوشمزه است که از ترکیب برنج با ریحان تازه و گوشت تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلوهای مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. شما همیشه می‌توانید با موادی که در دسترس دارید دست به ابتکار بزنید و یک بشقاب پلو مخلوط خوشمزه بپزید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ و گوشت

ریحان پلو با گوشت نوعی پلو مخلوط خوشمزه است که عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و وقتی آن را داخل دیس می‌کشید، عطر ریحان تمام خانه را پر می کند. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید و متنوع برای خود و اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ریحان پلو با گوشت همراه ما باشید.

مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه

ریحان: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

سیب زمینی: ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه ریحان پلو

برای درست کردن این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک به مدت ۴ ساعت بخیسانید. در مرحله بعد پیاز را پوست و به صورت نگینی ریز کنید و همراه با کمی روغن تفت بدهید تا طلایی شود، سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید. حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و روی آن کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا بریزید و یک دقیقه مواد را تفت بدهید.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه با مواد تفت بدهید و بعد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا گوشت و سیب زمینی کمی نرم شود. در این فاصله ریحان‌ها را که از قبل پاک کرده و شسته‌اید، به صورت خیلی ریز خرد کنید و داخل مایه گوشتی بریزید و یکی دو دقیقه مواد را با هم تفت بدهید تا رنگ ریحان تغییر کند و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

برنج را آبکش کنید و ته‌دیگ موردنظرتان را کف قابلمه بگذارید. مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید، سپس مقداری مایه گوشتی روی برنج بریزید و دوباره برنج بریزید. این کار را تا جایی ادامه بدهید که مواد تمام شود. روی برنج کمی روغن یا کره بریزید و دمکنی بگذارید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. حالا ریحان پلو خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

آموزش آشپزی / طرز تهیه ریحان پلو با گوشت

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1269327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =