ضرورت استفاده از فناوری و همیاران برای بهبود سلامت روان دانشجویان

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی، در نشست روسای مراکز مشاوره و بهداشت دانشگاه‌ها تأکید کرد که برای پاسخگویی بهتر به نسل جدید دانشجویان باید از هوش مصنوعی و ظرفیت‌های انسانی مانند همیاران و اساتید بهره گرفت تا خدمات مشاوره‌ای و بهداشتی مؤثرتری ارائه شود.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سید حسین حسینی لواسانی در چهاردهمین نشست مشترک روسای مراکز مشاوره و بهداشت دانشگاه‌ها که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، با اشاره به تحولات شتابان عصر دیجیتال و دگرگونی‌های فرهنگی و روانشناختی نسل جدید دانشجویان، تصریح کرد: ما با نسلی روبه‌رو هستیم که در بستر فناوری پرورش یافته و بومی عصر فناوری است؛ در حالی که بسیاری از ما مسئولان مهاجران این عرصه محسوب می‌شویم، برای تعامل مؤثر با این نسل، باید زبان و گویش روانی و فرهنگی آنان را بیاموزیم و با نگاهی واقع‌بینانه و غیرقضاوتگر به شرایط زندگی‌شان، مداخلات مشاوره‌ای و بهداشتی متناسب طراحی کنیم.

وی نقش هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین را در تحلیل الگوهای رفتاری، پیش‌بینی بحران‌ها و طراحی مداخلات هوشمند روانشناختی بی‌بدیل دانست و افزود: بهره‌گیری هوشمندانه و اخلاق‌مدار از این ظرفیت‌ها، نه تنها به بهینه‌سازی خدمات بهداشت کمک می‌کند، بلکه امکان ارائه پاسخ‌های دقیق، سریع و ساده را فراهم می‌آورد.

لواسانی همچنین بر ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت‌هایی چون همیاران مشاور، نخبگان دانشگاهی، مشارکت اساتید و همراهی خیرین دلسوز تأکید کرد و گفت: در صورت بهره‌برداری صحیح، این ظرفیت‌ها می‌توانند مراکز مشاوره و بهداشت را به نهادهایی مؤثر در تقویت سرمایه اجتماعی دانشگاه بدل سازند.

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی در ادامه به اهمیت پایش چندگانه سلامت دانشجویان اشاره و اظهار کرد: همراهی و همفکری مراکز مشاوره، بهداشت و مدیران تربیت بدنی می‌تواند شرایط زیستی، نوع تغذیه و روش‌های آموزشی دانشجویان را با تحلیل کلان داده‌های پایش‌ها متحول سازد.

وی نقش مشاوره تحصیلی را از مهم‌ترین ابزارهای مراکز مشاوره دانست و گفت: پایش ترم به ترم تحصیلی دانشجویان، این امکان را می‌دهد که مسیر تحصیلی جوانان اصلاح شود و آنان در زمان مقرر تحصیلات خود را به پایان برسانند و زمان خود را هدفمندتر استفاده کنند.

لواسانی، ابراز امیدواری کرد که این گردهمایی منجر به همفکری و ارائه راه‌حل‌هایی شود که آینده سلامت روان و جسم دانشجویان دانشگاه‌های کشور را روشن‌تر و مطمئن‌تر سازد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1270600

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =