آمریکا می‌خواست ایران تسلیم شود اما خودش وادار به آتش‌بس شد/ سازمان‌های بین‌المللی ابزار دست نظام سلطه هستند

حسین مظفر با بیان این‌که ترامپ با حمایت از رژیم صهیونیستی و ورود مستقیم به جنگ  دست به یک «خودکشی تاریخی» زد، تصریح کرد: اقتدار نظام اسلامی ما باعث شد تا نه تنها تسلیم باج‌خواهی و زورگویی نشویم بلکه دشمنان وادار شدند درخواست آتش‌بس بدهند و در واقع تسلیم اقتدار ایران شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز؛ رهبر انقلاب در سومین پیام تلویزیونی خود پس از حمله اسرائیل خاطرنشان کردند: «رژیم صهیونی با آن همه هیاهو، با آن همه ادّعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و له شد. فکر این‌که چنین ضرباتی از سوی جمهوری اسلامی ممکن است بر رژیم وارد بشود، در ذهن آن‌ها خطور نمی‌کرد.»

بیشتر بخوانید؛

ایران با فشار به میز مذاکره بازنگشت و آتش‌بس را به اسرائیل تحمیل کرد

ایشان در بخش دیگری از این پیام هدف اصلی حمله آمریکا را «تسلیم شدن» ایران دانستند و تاکید کردند: «رئیس‌جمهور آمریکا در یکی از بیاناتش و اظهاراتش گفت ایران باید تسلیم بشود. بحث غنی‌سازی دیگر نیست، بحث صنعت هسته‌ای نیست، بحث تسلیم ایران است. البتّه این حرف برای دهان رئیس‌جمهور آمریکا خیلی بزرگ است.»

اما در این پیام که ظهر پنج‌شنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴ منتشر شد رهبر انقلاب برای ۳ دستاورد بزرگ نیز به مردم ایران تبریک گفتند که این موارد عبارتند از:

۱- پیروزی بر رژیم صهیونیستی

۲- پیروزی بر رژیم آمریکا

۳- اتحاد و اتفاق فوق‌العاده‌ی ملت ایران

در عرصه منطقه‌ای و حتی جهانی مردم ایران جزو معدود کسانی هستند که طعم پیروزی بر اسرائیل و داعیه‌دار ابرقدرت جهانی را در جنگی هم‌زمان چشیده‌اند. این پیروزی زمانی دوچندان می‌شود که به عقیده ناظران و تحلیل‌گران سیاسی و نظامی اسرائیل نتوانست در برابر دفاع نیروهای مسلح ایران، تاب‌آوری که از ارتش این رژیم انتظار می‌رفت را به نمایش بگذار و در نهایت آمریکا را به مهلکه کشاند.

آمریکا نیز به بهانه از بین بردن تاسیسات هسته‌ای ایران، صرفا توانست خسارات محدودی به چند سایت کشورمان بزند اما در نهایت پاسخ این ضربه را با حمله موشکی ایران به پایگاه استراتژیک العدید دریافت کرد و ساعاتی پس از این شگفتانه که «بشارت فتح» نام‌گذاری شده بود، ترامپ پیشنهاد «آتش‌بس» را به میان کشید. هرچند مقام‌های ارشد کشورمان به دلیل بی‌اعتمادی به رئیس‌جمهور آمریکا هرگز پیشنهاد وی را نپذیرفتند اما با «توقف جنگ» موافقت کردند.

وزیر امورخارجه که شامگاه پنجشنبه به برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری رفته بود درتشریح علل نپذیرفتن آتش‌بس از سوی جمهوری اسلامی ایران گفت: «ما آتش‌بس را قبول نداریم چراکه آتش‌بس محصول یک مذاکره است و چنین روندی اتفاق نیفتاده است. بنابراین ما هیچ آتش‌بسی را قبول نداریم و از قبل گفته بودیم که اگر رژیم صهیونیستی حملات خود را متوقف کند و ادامه ندهد ما هم قصدی برای ادامه نداریم.»

سید عباس عراقچی در بخش دیگری از این گفتگوی تلویزیونی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره روحیه تسلیم‌ناپذیری ایرانیان گفت: «همانطور که مقام معظم رهبری مطرح کردند، تسلیم در ادبیات سیاسی و ادبیات مردم ایران جایی ندارد. متجاوزان می‌خواستند مردم ایران را بشکنند اما در این ۱۲ روز شاهد مقاومت یکپارچه مردم بودیم.»

اما دستاورد سوم مردم ایران که زیربنای پیروزی آن‌ها بر متجاوزان بود، اتحاد و انسجامی است که در چند دهه اخیر نظیر آن کمتر دیده شده و رنگ و بوی سال‌های دفاع مقدس را می‌دهد. «انسجام ملی» کلیدواژه‌ای است که این روزها علاوه بر اهل سیاست برای جامعه‌پژوهان نیز قدر و منزلت خاصی پیدا کرده است و آن را عامل دست‌یابی به هر پیروزی دیگری در آینده پساجنگ می‌دانند.

بر این اساس آن‌ها معتقدند حاکمیت به موازات تقویت توان نظامی و دفاعی کشور برای مقابله با حملات احتمالی، باید به جد از وحدت و انسجام ملی صیانت کند تا اگر سرزمین‌مان دوباره مورد تجاوز قرار گرفت، شگفتی‌های ایران متحد و نیروهای مسلح مقتدر دشمن را به توقف جنگ و پذیرش شکست بکشاند.

در ادامه گفتگوی تفصیلی ایسکانیوز با حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمینه واکاوی بیانیه سوم رهبر انقلاب و علل پیروزی مردم ایران در جنگ با آمریکا و اسرائیل را می‌خوانید. مشروح گفتگو به این شرح است:

آمریکا می‌خواست ایران تسلیم شود اما خودش وادار به آتش‌بس شد

مظفر با اشاره به بیانیه سوم رهبر انقلاب در واکاوی علل پیروزی مردم ایران در جنگ با آمریکا و اسرائیل به خبرنگار سیاسی ایسکانیوز گفت: اقتدار نظام اسلامی ما باعث شد تا نه تنها تسلیم باج‌خواهی و زورگویی نشویم بلکه آن‌ها وادار شدند درخواست آتش‌بس بدهند و در واقع تسلیم اقتدار ایران شدند و به زانو درآمدند. ایران اسلامی به موقع توانست پاسخ آمریکا را در این جنگ بدهد البته کسی فکر نمی‌کرد کشوری در این منطقه بتواند به یک پایگاه آمریکایی حمله کند و با بزرگ‌ترین قدرت سلطه‌گر جهان مقابله کند.

وی با بیان این‌که ترامپ با حمایت از رژیم صهیونیستی و ورود مستقیم به جنگ دست به یک «خودکشی تاریخی» زد، گفت: اقدامات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا نه تنها آبروی دولت وی بلکه آبروی مردم آمریکا و مجامع بین‌المللی را نیز برد در حالی‌که هیچ دستاوردی نصیبش نشد.

هدف اسرائیل از بین بردن ایران مقتدر بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره چرایی حمله اسرائیل و آمریکا به کشورمان تصریح کرد: به قول امام خمینی (ره) رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی است و باید از بین برود و صحت این سخن را همگان پس از جنایت صهیونیست‌ها در غزه و حالا در جریان حمله به ایران دیدند. رژیم صهیونیستی یک کشور یا یک دولت نیست بلکه یک ارتش است که با توسل به زور کشوری را غصب کرده است و به هیچ قومی غیر از یهود که آن را نژاد برتر می‌داند، بهایی نمی‌دهد.

وی با انتقاد از فریبکاری آمریکا و حمله اسرائیل به ایران پیش از آغاز دور ششم مذاکرات تصریح کرد: در حالی‌که به علت فریبکاری‌های ترامپ و رژیم صهیونیستی اعتقادی به مذاکره با آمریکا نداشتیم اما بنا به دلایلی در حال مذاکره بودیم اما به یک باره رژیم صهیونیستی حمله به ایران را آغاز کرد و آسیب‌های فراوانی را به کشور وارد کرد. هدف اسرائیل از این حمله پیشگیری از پیشرفت ایران، از بین بردن ایران مقتدر و واداشتن آن به تسلیم بود.

آمریکایی‌ها بارها اعلام کرده‌اند، رهبر ایران باج نمی‌دهد

مظفر در پاسخ به این پرسش که چرا آمریکا تصور می‌کرد از طریق جنگ ایران را وادار به تسلیم کند، تصریح کرد: ایران در این چند دهه بارها اثبات کرده است که زیر بار زور نمی‌رود و راه ذلت را انتخاب نمی‌کند. این ملت پیرو آن امامی است که هنگامی که بر سر دو راهی بیعت با یزید یا جنگ و شهادت قرار گرفتند، فرمودند: «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة». آمریکایی‌ها پیش از بارها اعلام کرده‌اند که با رهبری در ایران روبرو هستند که هرگز باج نخواسته است و بنابراین باج نخواهد داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: ملت ایران پیرو مکتب عاشورا هستند و بر این اساس زیر بار «جنگ تحمیلی» و «صلح تحمیلی» نمی‌رود. البته مردم ما همواره ثابت کرده‌اند، صلح‌طلب هستند اما به این شرط که عزت ایران حفظ شود

مظفر با اشاره به رشادت های نیروهای نظامی و همبستگی مردمی در سال‌های دفاع مقدس گفت: آیا تجربه جنگ ایران و عراق برای دولت آمریکا کافی نبود که دیگر دست به چنین حماقتی نزند. در آن زمان ایران هیچ امکاناتی نداشت اما در برابر دشمن دفاع جانانه کرد و حسرت تصرف یک وجب خاک را به دل دشمنان گذاشت. در نبرد ۱۲ روزه نیز جهان دید که ایران یک کشور مقتدر است و هرگز تسلیم باج‌خواهی نظام سلطه نمی‌شود و عزتش را پایمال نخواهد کرد.

عبور موشک‌های ایران از گنبد آهنین، نشانه قدرت ایرانیان است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در توضیح دستاوردهای دفاع دلیرانه نیروهای مسلح و انسجام قشرهای گوناگون مردم گفت: با قدرت‌نمایی ایران خواب آمریکا و اسرائیل برای مردم پریشان شد. با وجود آن همه تجهیزات قوی نظامی که در اختیار اسرائیل قرار دارد اما سرانجام سجیل‌های ایران بر سر آن‌ها فرود آمد و خوار شدند. افرادی که در سرزمین‌های اشغالی زندگی می‌کنند نیز فهمیدند دیگر روی آرامش را نخواهند دید زیرا موشک‌های ایران توانست از گنبد آهنین آن‌ها عبور کند و این نشانه قدرت و عظمت ایرانیان است.

مظفر با تاکید بر این‌که در ارزیابی دست برتر نیروهای نظامی کشورمان نباید توانمندی دشمن را کوچک جلوه داد، گفت: ضعیف جلوه دادن دشمن در جنگ اخیر یک اشتباه راهبردی است زیرا رژیم صهیونیستی یکی از قدرتمندترین ارتش‌های دنیا را دارد و مورد حمایت آمریکا و برخی اعراب مرتجع منطقه است اما ایران توانست بر این ارتش قدرتمند فائق آید تا سربلندی برای ایران اسلامی باقی بماند.

جنگ «شکاف نسلی» جامعه ایرانی را پر کرد

وی در پاسخ به این پرسش که چرا سران آمریکا و اسرائیل که با بهانه‌های مرتبط با صنعت هسته‌ای به ایران حمله کرده بودند در مقاطعی از تغییر نظام سخن گفتند، تصریح کرد: آن‌ها سال‌هاست این محاسبه اشتباه را دنبال می‌کنند اما دیدیم که با همه خسارت‌هایی که وارد کردند، نظام بیمه شد و نسل جدید به نسل قدیم پیوند خورد. اگر نسل قدیم تجربه جنگ با حزب بعث عراق را داشت نسل جدید نیز تجربه جنگ با صهیونیست‌ها را پیدا کرد و در استمرار نسل قدیم قرار گرفت و حتی اختلاف سلیقه‌ها کم‌رنگ شد و در حال حاضر «منافع ملی» محور وحدت همه جناح‌های سیاسی شده است.

مظفر با بیان این که آمریکا و اسرائیل می‌خواستند نظام ایران را سرنگون کنند اما برعکس «وفاق» ملت ما بیشتر شد؛ تاکید کرد: در این جنگ «شکاف نسلی» جامعه ایرانی پر شد که این خود یک «سرمایه اجتماعی» بزرگ است. اگر تا پیش از این دشمن می‌توانست یک درصد احتمال تغییر نظام را بدهند، در شرایط جدید باید این آرزو را به گور ببرند. ملت بزرگ ایران اگرچه در تمام این سال‌ها شاهد برخی کاستی‌ها بودند اما در جنگ اخیر همدل و هم‌صدا برای اقتدار ایران، پشت نیروهای مسلح ایستادند.

سازمان‌های بین‌المللی ابزار دست نظام سلطه هستند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به سکوت مجامع بین‌المللی در برابر تجاوز به خاک کشورمان و نقض قوانین جهانی در حمله به سایت‌های هسته‌ای گفت: تا پیش از این وقایع همواره می‌گفتیم سازمان‌های ملل ابزار دست نظام سلطه هستند اما برخی باور نمی‌کردند. حالا همه دیدند که اسرائیل جنگی را علیه ایران آغاز کرد که هیچ یک از سازمان‌های بین‌المللی وی را محکوم نکردند. ما عضو NPT هستیم و همواره بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر فعالیت سایت‌های هسته‌ای کشورمان نظارت کرده‌اند اما این آژانس در برابر حمله آمریکا به فردو و نطنز سکوت کردند.

مظفر در ادامه با انتقاد از شورای حقوق بشر سازمان ملل و سایر نهادهای حقوق بشری گفت: این شورا نیز در برابر تجاوز اسرائیل و آمریکا سکوت کرد حتی کشورهای غربی داعیه‌دار حقوق بشر نتوانستند اظهار نظر بی‌طرفانه کنند. صرفا اقتدار مردم و حاکمیت نتوانست متجاوزان را رسوا کند.

تعلیق عضویت ایران در آژانس شرافتمندانه بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که تعلیق عضویت ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اقدامی شرافتمندانه بود، تاکید کرد: باید تا زمان اثبات حقانیت ایران به بازرسان آژانس اجازه ورود به ایران داده نشود. البته این تعلیق فعلا به معنای خروج ازNPT نیست اما به هر حال برای احقاق حق مردم ایران بسیار موثر است. علاوه بر این ایران باید خسارت وارد شده به تاسیسات هسته‌ای را مطالبه کند و به دادگاه های بین‌المللی نیز شکایت کند. هر چند نتیجه شکایت مشخص است اما به هر حال این مجموعه اقدامات باید انجام شود.

وی با اشاره گزارش اخیر مدیرکل سازمان بین‌المللی انرژی اتمی گفت: گروسی گزارش مزورانه و خیانت‌باری از فعالیت جمهوری اسلامی ایران داد که تبدیل به یکی از نقاط تاریک کارنامه وی و عملکرد آژانس شد. زیرا ایران به دنبال دست‌یابی به بمب اتم نیست و همواره اعلام کرده ساخت بمب هسته‌ای در دکترین نظامی‌اش جایی ندارد. اگر در این دکترین به دنبال ساخت موشک نقطه‌زن هستیم برای بازدارندگی و دفاع از خودمان است.

عضو مجمع تشخیص با اشاره به پروپاگاندای رسانه‌ای رئیس‌جمهور آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان و بزرگنمایی آن گفت: آن‌ها می‌خواستند دستاوردهای هسته‌ای ایران را از بین ببرند که تیرشان به سنگ خورد اگرچه آسیب‌های جزئی وارد شد اما به هر حال مغز دانشمندان ما را نمی‌توانند از بین ببرند. ترامپ وقتی خواست با این حمله برای خود دستاوردسازی کند به قدری مورد تمسخر قرار گرفت که افکار عمومی در کشورش نیز خواهان نفی جنگ شد.

حمایت افکار عمومی جهان از ایرانیان نشانه پیروزی آن‌ها است

وی در در ادامه به تاثیر جنگ اخیر بر افکار عمومی مردم جهان پرداخت و گفت: پس از اقدام تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی کشورهای مستقل و مردم در نقاط مختلف جهان حامی ایران شدند. این حمایت از بیانیه شدیداللحن امام جماعت مسجدالحرام تا سخنان شیخ الازهرگسترش یافت و در گوشه و کنار جهان مردم همسو با ایرانیان تظاهرات کردند. این‌ها نشانه پیروزی ایرانیان در این جنگ ۱۲ روزه است که عزت و اقتدار کشور را رقم زدند و باید این پیروزی را به مردم تبریک گفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد ترامپ درباره آتش‌بس را تا چه حد می‌توان جدی گرفت یا این پیشنهاد صرفا توقف تاکتیکی جنگ است؟ تصریح کرد: ایران در این دوره باید هوشیارتر از همیشه باشد و این‌گونه نباشد که جنگ را تمام شده تلقی کند. زیرا احساس حقارتی که ترامپ پس از شکست پیدا کرده‌است ممکن است باعث شود تا دست به رفتارهای وحشیانه‌تری بزند. علاوه بر این شواهدی نیز در زمینه ارسال تسلیحات نظامی از سوی آمریکا به سرزمین‌های اشغالی وجود دارد اما با تمام این اوصاف بر این باورم که پیروزی نهایی برای مردم ایران رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1272283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =