پشت پرده گلایه‌های کرمانی‌ها از وزارت ورزش

در مراسم معارفه مدیرکل جدید ورزش و جوانان کرمان، نماینده مردم این استان از عملکرد وزارت ورزش به شدت انتقاد کرد و معاون سیاسی استاندار نیز بر توجه به سند توسعه ورزش و نظارت بر هیئت‌ها تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمان، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان صبح امروز با حضور نظری، معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. در این مراسم، شهباز حسن‌پور، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت ایام عزاداری ماه محرم، بر اهمیت ورزش در این استان تأکید کرد و گفت: کرمانی‌ها در ورزش حرف برای گفتن دارند و ورزشکاران استان پرچم کرمان را در جای جای دنیا برافراشتند.

حسن‌پور با اشاره به درخواست مکرر آقای پاریزی، مدیرکل سابق ورزش استان کرمان، برای انتخاب مدیر جدید، از ایشان به عنوان یکی از مدیران بسیار خوب استان یاد کرد. با این حال، وی در ادامه سخنان خود، به انتقاد شدید از عملکرد وزارت ورزش و جوانان پرداخت و گفت: این وزارتخانه به جای کار کارشناسی به یک باشگاه ورزشی تبدیل شده و انتخابات هیئت‌های ورزشی مانده است. نماینده مجلس از وزیر ورزش و جوانان انتظار کار تخصصی و درک صحیح از وضعیت جامعه را داشت.

وی همچنین از عدم سفر وزیر ورزش به استان کرمان گلایه کرد و افزود: حدود یک سال است که از وزیر ورزش و جوانان دعوت کرده‌ایم به کرمان سفر کند، اما این اتفاق نیفتاده است. این گلایه مردم است؛ وزیر ورزش و جوانان باید به استان کرمان سفر کند و از نزدیک مشکلات را ببیند.

در بخش دیگری از این مراسم، ابوذر عطاپور، معاون سیاسی استاندار کرمان، اظهار کرد: استاندار کرمان بر مبنای سند کرمان برفراز برنامه بسیار خوبی برای توسعه ورزش در استان کرمان دارد. وی همچنین به عملکرد سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان در دوران سرپرستی اشاره کرد و گفت: عملکرد ایشان حتماً رصد و ارزیابی می‌شود.

عطاپور با تأکید بر نظارت جدی بر انتخاب و انتصاب رؤسای هیئت‌های ورزشی، این موضوع را دستور جدی استاندار کرمان دانست که مدیر جدید باید آن را جدی بگیرد. وی تصریح کرد: هیئت‌های ورزشی، بنگاه سیاسی و ستاد انتخاباتی نیستند و باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند.

معاون سیاسی استاندار کرمان همچنین بر توجه ویژه به حوزه جوانان، که آن‌ها را سرمایه اجتماعی کشور خواند، تأکید کرد و افزود: توجه ویژه‌تر به ورزش جوانان مورد تأکید است و این رویکرد باید با قوت بیشتر نسبت به گذشته ادامه پیدا کند. این سخنان نشان‌دهنده اولویت‌بندی بر توسعه همه‌جانبه ورزش، به ویژه در میان قشر جوان و با رویکردی غیرسیاسی است.

خبرنگار: زهرا اسکندری

انتهای پیام/

کد خبر: 1273652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =