خانه مطبوعات مرجع رسمی جامعه رسانه‌ای استان است

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس دانشی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، در نشست با اصحاب رسانه، با تشریح گستردگی جامعه رسانه‌ای استان، «خانه مطبوعات» را تنها مرجع رسمی و نماینده قانونی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران معرفی کرد و از همه مدیران و دستگاه‌های اجرایی خواست تا تعاملات خود را به صورت متمرکز از طریق این تشکل صنفی دنبال کنند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، در این نشست که به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد، حجت‌الاسلام دانشی با تشبیه رسالت خبرنگاران به حقیقتی که پس از واقعه عاشورا شکل گرفت، گفت: شمشیری که بر گلوی تو آمد ای حسین، همه چیز را در کائنات به دو پاره کرد: هر چه در سوی تو حسینی شد و دیگر سو یزیدی. خط خون، خطی است که تو آغاز کردی و ما خبرنگاران در این خط، وفادار و پایدار مانده‌ایم.

سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با ارائه آماری از وضعیت رسانه‌های استان، تصویری روشن از این جامعه بزرگ ارائه داد. وی گفت: استان یزد با داشتن ۳ روزنامه، ۱۸ هفته‌نامه، بیش از ۱۰۰ دوهفته‌نامه و ماهنامه، بالغ بر ۱۳۰ نشریه الکترونیک، ۸۷ سرپرستی روزنامه‌های سراسری و متاسفانه ۲۳۸ کانال خبری فاقد مجوز، یک جامعه رسانه‌ای بسیار بزرگ و متنوع را تشکیل می‌دهد.

وی در ادامه با طرح یک خواسته اصلی افزود: جامعه خبرنگاران و روزنامه‌نگاران استان یک مرجع و تشکیلات دارند و آن “خانه مطبوعات” است. خوشبختانه انتخابات اخیر این خانه به خوبی و بدون حاشیه برگزار شده و این تشکل، حقیقتاً نمایندگی عزیزان رسانه را بر عهده دارد. انتظار می‌رود که مدیران عزیز، خانه مطبوعات را به عنوان نماینده رسمی این صنف بشناسند و تعاملات خود را با آن نظام‌مند کنند.

حجت‌الاسلام دانشی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر، به‌ویژه شهید صارمی که روز خبرنگار به یاد او نام‌گذاری شده، و دیگر شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، اظهار داشت: شهدای عظیم‌الشأن، همه هستی خود را در راه میهن تقدیم کردند و اینک ماییم و این همه رشادت بی‌نظیر. امیدوارم وارثان خوبی برای فرهنگ شهادت باشیم که این روزها دوباره در جامعه زنده شده است.

وی در پایان سخنان خود با سپاسگزاری از استاندار یزد برای توجه به حوزه رسانه، ابراز امیدواری کرد که دوره پیش رو، فصل جدیدی از ارتباطات صمیمانه‌تر و مؤثرتر میان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و «مطبوعات نجیب و دوست‌داشتنی استان یزد» باشد.

کد خبر: 1276672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =