آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی مرغ به سبک کُردی

کوکو مرغ کردی نوعی کوکو ترد و بسیار خوشمزه است که از ترکیب مرغ با پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و... تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمی‌گردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینه‌ای است که به دادمان می‌رسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانی‌ها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوب‌تر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و... هم در دسته کوکوها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه قیمه‌نثار یلدایی

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی لوبیا سفید با نکات حرفه‌ای

کردستان یکی از استان‌های زیبای کشورمان است که دارای تنوع غذایی بی‌نظیری است و اگر به این استان سفر کنید، از خوردن غذاهای اصیل، متنوع و بسیار خوشمزه این استان شگفت‌زده خواهید شد. کوکو مرغ کردی نوعی کوکو بسیار خوشمزه است که از ترکیب مرغ با سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای و پیاز و... تهیه می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این کوکو خوشمزه و آسان را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکو مرغ کردی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ کردی

سینه مرغ: ۱ عدد
گوجه فرنگی سفت: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز یا زرد کوچک: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان کم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
پودر نان باگت خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو مرغ کردی

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی مرغ به سبک کُردی

برای درست کردن این کوکو مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.

حالا فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده و پیاز ریز خرد شده را به مرغ اضافه کنید.

پودر نان باگت خشک شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، زعفران و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و مواد را خیلی خوب هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

مقداری روغن داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرارت زیاد اجاق گاز بگذارید تا کاملا روغن داغ شود، سپس حرارت را کم کنید.

حالا کوکو را به صورت یک تخته داخل ماهی تابه بریزید و با قاشق روی سطح مواد را صاف کنید.

درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید یک طرف کوکو کاملا سرخ و طلایی شود، سپس کوکو را برگردانید و دیگر درب ماهی تابه را نگذارید.

بعد از اینکه هر دو طرف کوکو سرخ شد، آماده است.

کوکو را برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید و میل کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1290351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =