تعیین تکلیف مالکیت اماکن تاریخی؛ پیش‌نیاز توسعه گردشگری در کرمان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با انتقاد از تاخیر پنج‌ماهه در برگزاری شورای توسعه گردشگری استان از مدیران خواست این جلسات را جدی بگیرند. او بر هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و مشارکت نخبگان تاکید کرد و تعیین تکلیف مالکیت اماکن تاریخی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمان؛ غلامرضا سالاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان در نخستین جلسه شورای توسعه گردشگری استان با انتقاد از تاخیر پنج‌ماهه در برگزاری این شورا خواستار حضور جدی و مسئولانه مدیران و نخبگان در تصمیم‌سازی‌ها شد. او بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی بخش خصوصی و صاحبان ایده تاکید کرد و گفت: توسعه گردشگری بدون پشتوانه کارشناسی و انسجام امکان‌پذیر نیست.

وی با تاکید بر نقش کلیدی مدیران گفت: مدیران دستگاه‌های مرتبط نباید این جلسات را صرفاً تشریفاتی بدانند. آنچه در شورا مطرح می‌شود باید به تصمیمات اجرایی و پیگیری‌های مستمر منتهی شود. سالاری حضور فعال و اثربخش مدیران را تعهدی جدی در قبال توسعه استان دانست.

معاون استاندار با اشاره به ضرورت حضور افراد تاثیرگذار بیان کرد: توسعه گردشگری بدون مشارکت صاحبان تخصص تجربه و ایده امکان‌پذیر نیست. او نبود انسجام میان نهادها و عدم بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی را از دلایل اصلی عدم شکوفایی گردشگری در استان دانست.

سالاری در ادامه با اشاره به نقش سازمان‌هایی مانند اوقاف و آستان قدس رضوی در اماکن تاریخی گفت: برای جلسه آینده فهرستی جامع از املاک تاریخی استان شامل مالکیت دولتی وقفی خصوصی و نهادی باید ارائه شود.

وی با اشاره به طرح «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» تاخیر در برگزاری جلسات شورا را عامل عقب‌ماندگی دانست و گفت: باید وضعیت ۲۰ مکان گردشگری منتخب استان مشخص و برای هر کدام مدل مشارکت عمومی-خصوصی طراحی شود.

او از طولانی بودن روند صدور مجوزها انتقاد کرد و افزود: باید فضای امن و اعتمادآفرین برای سرمایه‌گذاران فراهم کنیم و نباید اجازه دهیم سرمایه‌های بومی به استان‌های دیگر منتقل شود. سالاری تاکید کرد: آینده گردشگری استان با هم‌افزایی میان دولت بخش خصوصی و رسانه‌ها رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1276712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =