به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، مسعود امامی یگانه شامگاه امروز در نشست خبری با مردم محله عالیقاپو و خبرنگاران در قالب طرح کشوری شورای پیشرفت محله گفت: سرانه فضای آموزشی استان اردبیل پایینتر از متوسط کشوری است و استان نیازمند ۳ هزار و ۲۲۸ کلاس برای رسیدن به متوسط کشوری است و در این راستا ۲۴۰ زمین برای مدرسهسازی جانمایی شده و تا پایان سال ۷۴۰ کلاس درس تحویل آموزشوپرورش داده خواهد شد.
وی موضوع نهضت ملی مسکن را از موارد مهم عنوان کرده و از ساخت ۲۶ هزار واحد مسکن ملی در سطح استان (۲۱ هزار واحد در مرکز و ۵ هزار واحد نیز در بقیه شهرستانها) خبر داد.
امامی یگانه همچنین از جذب سرمایهگذار در جهت رفع ناترازی انرژی در استان خبر داد و تصریح کرد: ۸ طرح اقتصادی به ارزش ۳۲۰۰ میلیارد تومان برای رفع ناترازی ۱۲۰ تا ۱۵۰ مگاوات برق استان در دست اجرا است.
تأکید بر توسعه منطقه ویژه اقتصادی نمین، تعامل با بانکها برای تأمین منابع مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، بهبود ۶ رتبهای شاخصهای فضای کسبوکار استان، توسعه زیرساختهای بخش کشاورزی و گلخانهها، احداث مزرعه خورشیدی و برنامهریزی برای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و... از موارد مطرح شده در این نشست از سوی استاندار اردبیل بود.
در این نشست اهالی محله عالیقاپو اردبیل به بیان مطالبات مردم و مسائل موجود در محله پرداخته و درخواست رفع این مشکلات را داشتند.
خبرنگار: هاجر گل محمدی
انتهای خبر/
نظر شما