آمادگی کامل ۱۴۵ مدرسه در لرستان برای اسکان مسافران نوروزی

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از تجهیز و آماده‌سازی ۱۴۵ مدرسه در سطح استان برای میزبانی از مسافران نوروزی خبر داد. سید عیسی سهرابی با اشاره به شرایط خاص ناشی از تهاجم اخیر، اعلام کرد علاوه بر واحدهای اقامتی معمول، ۶۸ مدرسه نیز به‌صورت اضطراری برای اسکان هم‌وطنان آسیب‌دیده از جنگ در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از لرستان، سید عیسی سهرابی در تشریح تمهیدات اندیشیده شده برای نوروز ۱۴۰۵ اظهار داشت: ستاد اسکان فرهنگیان از یک ماه پیش از آغاز درگیری‌ها تشکیل شده و با برگزاری جلسات مستمر، هماهنگی‌های لازم برای پوشش حداکثری خدمات انجام یافته است. در این راستا، ۱۴۵ مدرسه در سراسر استان تجهیز شده و برای ارتقای سطح کیفی خدمات، ۱۱۱ اتاق ویژه به ظرفیت‌های قبلی مجموعه اسکان افزوده شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به وضعیت بحرانی ناشی از جنگ تحمیلی صهیونیستی‌-آمریکایی، بر ضرورت حمایت از آسیب‌دیدگان تأکید کرد و افزود: در کنار مراکز اسکان اصلی، ۶۸ مدرسه دیگر را نیز به‌منظور پذیرش اضطراری افرادی که منازلشان در اثر حملات دچار خسارت شده، آماده کرده‌ایم. وی خاطرنشان کرد که این ظرفیت بخشی از طرح سراسری کشور برای حمایت از هم‌وطنان در شرایط کنونی است.

سهرابی در پایان با تکیه بر سنت دیرینه مهمان‌نوازی در استان گفت: فرهنگ غنی و مهمان‌نوازی بی‌بدیل مردم لرستان همواره زبانزد بوده است. تلاش می‌کنیم با تمام توان و علیرغم چالش‌های موجود، میزبانی شایسته و درخور شأن مسافران عزیز و هم‌وطنان آسیب‌دیده باشیم تا این سنت حسنه به‌خوبی به نمایش گذاشته شود.
خبرنگار: علی زیدی‌نژاد
انتهای پیام./

کد مطلب: 1300174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha