برگزاری مراسم اربعین شهدای دانش‌آموز میناب با حضور بیش از ۴۰ موکب

همزمان با آماده‌سازی بیش از ۴۰ موکب مردمی و فرهنگی در میناب برای برگزاری مراسم اربعین رهبر شهید و شهدای دانش‌آموز، دادستان شهرستان از نهایی شدن آمار شهدا خبر داد. این حادثه دلخراش ۱۵۶ قربانی برجای گذاشت که شامل ۱۲۰ دانش‌آموز، ۲۶ معلم و دیگر همراهان بود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، شهرستان میناب خود را برای برگزاری مراسم باشکوه اربعین رهبر شهید و شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه آماده می‌کند. در همین راستا، بیش از ۴۰ موکب مردمی و فرهنگی در نقاط مختلف شهرستان، به ویژه در مسیر گلزار شهدا، برپا شده است تا میزبان عزاداران باشند.

این مراسم معنوی از عصر روز پنجشنبه آغاز می‌شود و تا عصر روز جمعه به مدت دو روز در گلزار شهدای میناب ادامه خواهد داشت.

فرماندار ویژه شهرستان میناب با اعلام این خبر، بر مشارکت گسترده مردمی در برپایی این موکب‌ها تأکید کرد و برگزاری این مراسم را پاسداشتی برای ایثار و فداکاری شهدا دانست.

در همین حال، دادستان شهرستان میناب با پایان بررسی‌های دقیق حادثه تروریستی مدرسه شجره طیبه، آمار نهایی شهدای این واقعه دلخراش را ۱۵۶ نفر اعلام کرد. آمار شهدای مدرسه شجره طیبه شامل ۱۲۰ دانش‌آموز (شامل ۷۳ پسر و ۴۷ دختر)، ۲۶ معلم (خانم)، ۷ نفر از اولیای دانش‌آموزان (شامل ۴ آقا و ۳ خانم)، یک راننده سرویس مدرسه، یک تکنسین داروخانه مجاور مدرسه و همچنین یک جنین شش ماهه است.

پیش از این، آمار شهدا ۱۶۸ نفر اعلام شده بود که با روشن شدن جزئیات کامل، آمار نهایی به ۱۵۶ نفر تعدیل شد. این جنایت هولناک، خاطره‌ای تلخ در حافظه جمعی مردم منطقه برجای گذاشته است.

خبرنگار: امیرحسین آشوری زاده

انتهای پیام/

کد مطلب: 1301929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha