۷۵ زوج جوان نیازمند هرمزگانی راهی خانه بخت شدند

در قالب طرح «ایران همدل»، ۷۵ زوج نیازمند در شهرستان جاسک با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان صاحب جهیزیه شدند که در این طرح به هر زوج یک کارت اعتباری ۶۵ میلیون تومانی جهت خرید لوازم ضروری زندگی اهدا شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، در راستای ترویج سنت حسنه ازدواج و حمایت از بنیان خانواده در مناطق محروم، گام بلندی برای تسهیل آغاز زندگی مشترک جوانان در شهرستان جاسک برداشته شد. این اقدام که در قالب خدمات قرارگاه مردمی حمایتی - اجتماعی «ایران همدل» برنامه‌ریزی شده است، نشان‌دهنده اولویت‌بندی نهادهای حمایتی برای ارتقای نشاط اجتماعی و تحقق عدالت در دورترین نقاط استان هرمزگان است.

حجت‌الاسلام علی ابراهیمی، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان جاسک، با اعلام این خبر بر اهمیت حمایت از خانواده‌های کم‌درآمد تأکید کرد.

وی تشریح کرد که در این مرحله، ۷۵ زوج جوان تحت پوشش این نهاد از بسته‌های حمایتی بهره‌مند شده‌اند. نکته حائز اهمیت در این طرح، اختصاص کارت‌های اعتباری و کیف پول الکترونیکی به ارزش ۶۵ میلیون تومان برای هر زوج است تا این عزیزان با اراده و انتخاب خود، اقلام ضروری و مورد نیاز برای شروع زندگی مشترکشان را تأمین کنند.

رئیس کمیته امداد جاسک مجموع اعتبار تخصیص یافته برای این مرحله از اهدای جهیزیه را بالغ بر ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان اعلام کرد و خاطرنشان ساخت که این نهاد همچنان بر جذب مشارکت‌های مردمی و خیرین برای استمرار این مسیر تأکید دارد.

به گفته وی، تأمین جهیزیه نه تنها یک کمک مالی، بلکه راهبردی اصلی برای رفع موانع ازدواج و توانمندسازی جوانان در آستانه ورود به مرحله‌ای جدید از زندگی است تا هیچ زوجی به دلیل محدودیت‌های مادی، از تشکیل خانواده باز نماند.

خبرنگار: عاطفه رسوک

انتهای پیام/

کد مطلب: 1302417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha