رسیدگی سریع قضایی به پرونده قتل با سلاح سرد در کهنوج

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج از شناسایی و دستگیری متهم به قتل یک جوان در کمتر از ۲۴ ساعت پس از وقوع حادثه خبر داد. متهم پس از معرفی خود به پلیس، در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل با انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از استان کرمان؛ محسن دهقان، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج، گفت: پس از دریافت گزارش مرجع انتظامی درباره مرگ مشکوک فردی در بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج، بازپرس دادسرا بلافاصله در محل حاضر شد و بررسی ابعاد حادثه را آغاز کرد.

وی افزود: بازپرس پرونده با صدور دستورات قضایی لازم، شناسایی هویت مقتول و عامل یا عاملان احتمالی این حادثه را در دستور کار قرار داد و همزمان اقدامات اطلاعاتی و پلیسی برای روشن‌شدن جزئیات پرونده آغاز شد.

بررسی‌های اولیه نشان داد مقتول، جوانی اهل و ساکن شهرستان کهنوج بوده است که پس از واردشدن جراحات متعدد ناشی از اصابت چاقو، از سوی اعضای خانواده به بیمارستان منتقل شد.

دادستان کهنوج ادامه داد: شدت جراحات واردشده به این جوان به اندازه‌ای بود که تلاش‌ها برای نجات او نتیجه نداد و وی در لحظات اولیه حضور در بیمارستان جان خود را از دست داد.

دهقان اظهار کرد: با انجام رصد اطلاعاتی و اجرای اقدامات سریع، هوشمندانه و هماهنگ میان دستگاه قضایی و پلیس، هویت متهم پرونده در مدت کوتاهی شناسایی شد.

وی افزود: متهم کمتر از ۲۴ ساعت پس از وقوع قتل، خود را به مرجع انتظامی معرفی کرد و پس از دستگیری از سوی ماموران پلیس آگاهی، برای انجام تحقیقات قضایی به دادسرا انتقال یافت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج گفت: متهم در جریان تحقیقات اولیه، به ارتکاب قتل اعتراف کرد و اختلافات خانوادگی را انگیزه خود از انجام این اقدام عنوان کرد.

به گفته وی، پس از انجام تحقیقات مقدماتی و تفهیم اتهام، با توجه به اقرار صریح متهم و مستندات موجود در پرونده، قرار بازداشت موقت برای او صادر شد.

دهقان افزود: متهم برای ادامه روند رسیدگی قضایی و تکمیل تحقیقات پرونده به زندان معرفی شده است و بررسی‌های قضایی درباره ابعاد مختلف حادثه ادامه دارد.

وی با تاکید بر برخورد قانونی و قاطع با مرتکبان جرائم خشن تصریح کرد: رسیدگی سریع و دقیق به پرونده‌های مهم، به‌ویژه جرائم علیه اشخاص، از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

دادستان کهنوج خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با افرادی که امنیت و آرامش جامعه را مختل کنند، مطابق قانون برخورد خواهد کرد و رسیدگی به چنین پرونده‌هایی با جدیت دنبال می‌شود.

خبرنگار: زهرا اسکندری
انتهای خبر./

کد مطلب: 1314080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha