۱۴ ورزشکار استان برای بازی‌های آسیایی ناگویا آماده می‌شوند

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از آماده‌سازی ۱۴ ورزشکار استان برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن خبر داد و گفت: برای حمایت از مدال‌آوران این رقابت‌ها، جوایز خوبی پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، عوض نخست، مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل، در نشست خبری به مناسبت هفته خبرنگار، ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه، از نقش خبرنگاران در توسعه ورزش استان و انعکاس نقاط قوت و ضعف این حوزه تقدیر کرد.

وی اظهار کرد: خبرنگاران با طرح انتقادات، پیشنهادها و ارائه راهکارهای کاربردی می‌توانند نقش مؤثری در توسعه ورزش استان داشته باشند و مجموعه ورزش و جوانان نیز از دیدگاه‌ها و پیشنهادهای اصحاب رسانه بهره خواهد گرفت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه قهرمان‌پروری افزود: امسال ۱۴ نفر از ورزشکاران استان برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن آماده شده‌اند و برای این ورزشکاران برنامه‌های بدرقه و استقبال نیز پیش‌بینی شده است.

نخست ادامه داد: با هماهنگی استاندار اردبیل، برای حمایت از مدال‌آوران این رقابت‌ها، برای کسب مدال طلا ۵۰۰ میلیون تومان، مدال نقره ۳۰۰ میلیون تومان و مدال برنز ۲۰۰ میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است.

وی همچنین از پیش‌بینی برنامه‌هایی برای حمایت از قهرمانان استان در حوزه مسکن و اشتغال خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم در کنار حمایت‌های ورزشی، زمینه تأمین مسکن و اشتغال قهرمانان نیز فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به تعیین تکلیف املاک این اداره کل اشاره کرد و گفت: تاکنون برای ۲۶۵ ملک متعلق به اداره کل ورزش و جوانان اسناد مالکیت تهیه شده است.

نخست افزود: پس از حدود ۲۰ سال، دو ملک متعلق به اداره کل ورزش و جوانان به ارزش تقریبی یک همت که از اختیار این اداره کل خارج شده بود، با پیگیری امور حقوقی مجدداً به مجموعه املاک اداره کل بازگردانده شد.

وی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح‌های عمرانی ورزشی اظهار کرد: با وجود اینکه اعتبارات عمرانی استان حدود ۱۵۰ میلیارد تومان بود، در سال ۱۴۰۴ توانستیم ۲۸۵ میلیارد تومان اعتبار از طریق مشارکت بخش خصوصی جذب کنیم و پروژه‌های عمرانی مختلفی را در اختیار ورزشکاران قرار دهیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه سرانه ورزشی شهرستان اردبیل پایین است، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه‌ها می‌تواند کمک قابل توجهی به توسعه زیرساخت‌های ورزشی و افزایش سرانه ورزشی استان، به‌ویژه در شهرستان اردبیل، داشته باشد.

نخست در ادامه به عملکرد حوزه جوانان نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۴ حدود ۱۶ میلیارد تومان اعتبار به ۴۶ سازمان مردم‌نهاد جوانان اختصاص یافت و این سازمان‌ها برنامه‌های مختلفی در حوزه‌هایی همچون آموزش ازدواج، اشتغال و سایر مسائل مرتبط با جوانان اجرا کردند.

وی با تشریح برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان برای سال ۱۴۰۵ افزود: تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام از اولویت‌های اصلی ماست و تلاش می‌کنیم طرح‌هایی را که از اهمیت بالایی برخوردار هستند، به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در پایان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۴، هفت پروژه عمرانی ورزشی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان افتتاح شد و برای سال ۱۴۰۵ نیز حدود ۱۸۰ پروژه آماده بهره‌برداری است که تلاش می‌کنیم تا پایان سال در اختیار ورزشکاران و مردم استان قرار گیرد.

خبرنگار: علیرضا داوردان

انتهای خبر/

کد مطلب: 1314444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha