اراضی ملی شهرضا در مسیر حفاظت؛ رفع تصرف ۱۳۴ هکتار

اراضی ملی و منابع طبیعی، بخشی از سرمایه‌های عمومی کشور هستند که حفاظت از آن‌ها نیازمند نظارت مستمر و برخورد قانونی با هرگونه تصرف غیرمجاز است. در همین راستا، با شناسایی یک مورد تصرف غیرقانونی در شهرستان شهرضا، ۱۳۴ هکتار از اراضی ملی از تصرف خارج و به بیت‌المال بازگردانده شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و رفع تصرف غیرمجاز ۱۳۴ هکتار از اراضی ملی شهرستان شهرضا خبر داد و گفت: ارزش این اراضی حدود ۲۶۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

عبدالوهاب حسنوند اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی درباره تصرف غیرمجاز بخشی از اراضی ملی شهرستان شهرضا، موضوع در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت و بررسی‌های تخصصی و تحقیقات میدانی برای شناسایی ابعاد این تخلف انجام شد.

وی افزود: در جریان بررسی‌ها مشخص شد فردی بدون داشتن مجوزهای قانونی، اقدام به تصرف ۱۳۴ هکتار از اراضی ملی کرده است که پس از هماهنگی با مقام قضائی، اقدامات قانونی برای رفع تصرف و بازگرداندن زمین‌ها به بیت‌المال انجام شد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به ارزش اراضی تصرف‌شده تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان، ارزش این زمین‌ها ۲ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال، معادل ۲۶۸ میلیارد تومان، برآورد شده است.

حسنوند ادامه داد: برای فرد متخلف پرونده تشکیل شده و موضوع برای رسیدگی قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفته است.

وی با تأکید بر ضرورت حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: پلیس با افرادی که از طریق تصرف غیرمجاز، تغییر کاربری، دیوارکشی یا روش‌های دیگر به دنبال تعرض به اراضی ملی و کسب منافع نامشروع باشند، برابر قانون و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تصرف مشکوک در اراضی ملی و منابع طبیعی، موضوع را از طریق مجاری قانونی و سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا از تضییع حقوق عمومی جلوگیری شود.

خبرنگار: مهدیا عابدکریمی

انتهای خبر./

کد مطلب: 1316960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha