به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز لرستان، سید ابوذر موسوی، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد، اظهار کرد: ساعت ۱۰:۳۰ روز گذشته وقوع آتشسوزی در پاساژ ابوذر واقع در خیابان امام خمینی به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و بلافاصله آتشنشانان ایستگاه شماره ۳ با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: پس از حضور آتشنشانان در محل مشخص شد یک باب مغازه کفشفروشی در طبقه زیرین پاساژ دچار حریق شده و آتش در حال گسترش و سرایت به مغازههای مجاور است.
موسوی ادامه داد: آتشنشانان با اقدام سریع و عملیات بهموقع، حریق را پس از دقایقی مهار کردند و از سرایت آتش به سایر واحدهای تجاری پاساژ جلوگیری شد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی نداشته و علت وقوع آتشسوزی توسط کارشناسان آتشنشانی در دست بررسی است.
خبرنگار:علی زیدی نژاد
انتهای خبر./
نظر شما