پنجمین جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برگزار شد

پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی بومی‌محلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با برگزاری رقابت‌هایی در رشته‌های سنتی و فکری، برپایی بازارچه دست‌سازه‌های دانشجویی و دانش‌آموزی و عرضه غذاهای محلی، در روزهای ۲۷ و ۲۸ مهرماه با حضور دانشجویان و دانش‌آموزان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد؛ پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی بومی‌محلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با برگزاری رقابت‌هایی در رشته‌های سنتی و فکری، برپایی بازارچه دست‌سازه‌های دانشجویی و دانش‌آموزی و عرضه غذاهای محلی، در روزهای ۲۷ و ۲۸ مهرماه با حضور دانشجویان و دانش‌آموزان برگزار شد.

فاطمه فرخی، مسئول مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، با اشاره به برگزاری مستمر این جشنواره اظهار کرد: این رویداد با همکاری مجموعه‌های مرتبط دانشگاهی و شهری برگزار می‌شود و انجمن ورزش‌های همگانی و قهرمانی دانشجویان به همراه مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه، بانیان اصلی برگزاری آن هستند.

وی افزود: در پنجمین دوره جشنواره، بازی‌ها و رشته‌هایی از جمله دال‌پلان، دارت، طناب‌کشی، فریزبی، هفت‌سنگ، کورن‌هول، دوز فیزیکی و بازی‌های فکری برگزار شد و دانشجویان و دانش‌آموزان فرصت پیدا کردند در فضایی رقابتی و پرنشاط در این فعالیت‌ها شرکت کنند.

فرخی با اشاره به استقبال دانشجویان از برنامه‌های این دوره ادامه داد: جشنواره در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی برنامه‌ریزی شده بود؛ به‌طوری‌که بخش ویژه دانش‌آموزان مدارس سما در نوبت صبح و بخش دانشجویی در نوبت بعدازظهر برگزار شد. تنوع بازی‌ها نیز زمینه آشنایی بیشتر دانشجویان با رشته‌های مختلف و مشارکت آنان در این فعالیت‌ها را فراهم کرد.

در کنار برگزاری بازی‌های بومی‌محلی، بازارچه‌ای برای عرضه دست‌سازه‌های دانشجویی و دانش‌آموزی برپا شد و سیاه‌چادرهای حاضر در جشنواره نیز با عرضه غذاهای محلی، بخشی از ظرفیت‌های فرهنگی و خوراک‌های سنتی منطقه را به نمایش گذاشتند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده از سوی برگزارکنندگان، این جشنواره طی سه سال گذشته به‌صورت مستمر و تقریباً در هر نیمسال تحصیلی برگزار شده است. تداوم این رویداد، بستری برای پیوند فعالیت‌های ورزشی با برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد فراهم کرده است.

خبرنگار: فواد چاهی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1322291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha