قطر: برای ازسرگیری مذاکرات میان تهران و واشنگتن تلاش می‌کنیم

وزارت خارجه قطر اعلام کرد این کشور به همراه شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی خود برای ازسرگیری مذاکرات میان واشنگتن و تهران تلاش می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ وزارت خارجه قطر امروز سه‌شنبه اعلام کرد: وضعیت نه جنگ و نه صلح در منطقه غیر قابل قبول است. ما به همراه شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی خود از جمله چین برای ازسرگیری مذاکرات میان واشنگتن و تهران و پایان بحران و تنش در منطقه تلاش می‌کنیم.

این وزارتخانه تأکید کرد: بازگشایی تنگه هرمز برای ما و همه منطقه اهمیت بالایی دارد.

طبق گزارش الجزیره، این وزارتخانه افزود: اسرائیل که اقدامات و چهره واقعی آن در منطقه آشکار شده، برای مخدوش کردن وجهه قطر تلاش می‌کند. قطر یک شریک بین‌المللی مورد اعتماد است و کمپین‌های اسرائیل برای مخدوش کردن وجهه آن دروغین است. تلاش‌های قطر در میانجیگری و فعالیت بشردوستانه در غزه و اراضی فلسطین برای جهان بین‌المللی شناخته شده است.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha