۲۴ رشته جدید به دانشگاه آزاد استان خوزستان اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از اضافه شدن ۲۴ رشته جدید به واحدهای مختلف این دانشگاه در سطح استان خبر داد و گفت: امسال پنج رشته کارشناسی، ۱۳ رشته کارشناسی ارشد و ۶ رشته دکتری جدید را به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اضافه خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه‌های کشور پس از نیم‌سالی که شرایط خاص ناشی از جنگ، شیوه برگزاری کلاس‌ها و حضور فیزیکی دانشجویان را تحت تأثیر قرار داد، حالا در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید قرار گرفته‌اند. بازگشت آموزش به شکل حضوری، دانشگاه‌ها را در هفته‌های منتهی به آغاز ترم پیشِ رو برای آماده‌سازی فضاهای آموزشی، خوابگاه‌ها، سلف‌سرویس‌ها، خدمات رفاهی و امکانات مورد نیاز دانشجویان به تکاپو انداخته است.

در دانشگاه آزاد اسلامی، نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۶ از ۲۱ شهریورماه آغاز می‌شود و کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار خواهند شد. طبیعتاً بازگشت دانشجویان به محیط دانشگاه، نیازمند آماده‌سازی دوباره زیرساخت‌هایی است که در دوره آموزش مجازی استفاده کمتری داشتند. استان خوزستان نیز با توجه به شرایط اقلیمی و گرمای هوا، در کنار مسائل معمول آغاز سال تحصیلی، نیازمند توجه ویژه به وضعیت رفاهی دانشجویان است.

در این میان، دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان علاوه بر برنامه‌ریزی برای بازگشت دانشجویان، توسعه رشته‌های تحصیلی، افزایش ظرفیت مدارس، گسترش آموزش‌های مهارتی و استفاده از ظرفیت طرح پویش را نیز برای کمک به اشتغال هم‌زمان با تحصیل دانشجویان خود در برنامه سال تحصیلی جدید قرار داده است.

آماده‌سازی دانشگاه برای آغاز سال تحصیلی جدید

در همین راستا، شهرام لک، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در تشریح جزئیات برنامه‌های این دانشگاه برای استقبال از سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: برای شروع سال تحصیلی سعی کردیم تمام مقدمات را فراهم کنیم و ان‌شاءالله بسترها را به شکلی آماده می‌کنیم که با توجه به شرایط آب‌وهوایی گرمی که در استان خوزستان وجود دارد، وضعیت مناسبی برای حضور عزیزانمان در کلاس‌ها برقرار باشد.

وی در توشیح بیشتر گفت: امسال پنج رشته کارشناسی، ۱۳ رشته کارشناسی ارشد و ۶ رشته دکتری جدید را به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اضافه خواهیم کرد.

تحصیل ۸ هزار دانش‌آموز در مدارس سمای خوزستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان درباره وضعیت مدارس وابسته به این دانشگاه در آستانه شروع سال تحصیلی جدید نیز گفت: در استان خوزستان ۴۵ مدرسه سما داریم که امسال حدود ۸ هزار دانش‌آموز در آن‌ها در مقاطع مختلف تحصیل خواهد کرد.

وی تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که در سال تحصیلی جدید بتوانیم ثبت‌نام بهتری نسبت به سال‌های قبل در مدارس سما داشته باشیم و ان‌شاءالله بعد از وقفه‌ای که به دلیل مجازی شدن کلاس‌ها به وجود آمد، امسال بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای عزیزان باشیم.

آماده‌سازی خوابگاه‌ها برای حضور دانشجویان

لک درباره برنامه دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان برای آماده‌سازی خوابگاه‌ها، سلف‌سرویس‌ها و امکانات رفاهی دانشجویان در سال تحصیلی جدید نیز اظهار داشت: ۹ عدد از واحدهای دانشگاه آزاد خوزستان که در ۹‌ شهر استان واقع شده‌اند، متقاضی خوابگاه هستند که در تمام این واحدها خوابگاه دایر است و به‌زودی آماده میزبانی از دانشجویان خواهد شد.

وی افزود: اغلب واحدهای ما سلف‌سرویس و بوفه دارند و تلاشمان این است که ان‌شاءالله امسال با آماده‌سازی خوابگاه‌ها و تجهیز آن‌ها به امکانات رفاهی در حد توان، بتوانیم شرایط مناسبی را هم برای عزیزانی که از قبل در دانشگاه‌هی ما بودند و هم برای دانشجویان جدیدی که متقاضی خوابگاه هستند، فراهم کنیم.

تقویت آموزش‌های مهارتی و طرح پویش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان درباره برنامه این دانشگاه برای تقویت آموزش‌های مهارتی و طرح پویش در سال تحصیلی جدید نیز گفت: در دانشکده مهارت، عزیزانی را به‌کار گرفته‌ایم که همه علاقه‌مند و پیگیر هستند. ارتباط خوبی هم با مراکز فنی و حرفه‌ای در استان داریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر دوره‌های مهارت‌آموزی، با برنامه‌ریزی برای گسترش اجرای طرح پویش و رویداد صدرا نیز سعی می‌کنیم با توجه به ظرفیت و امکاناتی که در سطح استان موجود است، هم به تکالیف قانونی خود به‌درستی عمل کنیم و هم به اشتغال دانشجویان کمک کنیم.

انتهای پیام/

خبرنگار: محمدحسین خودکار

کد مطلب: 1317633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha