هاشمی: بیمه باید از یک صنعت صرف، به گفتمان اعتماد و آرامش اجتماعی تبدیل شود

معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم امضای تفاهم‌نامه پژوهشی میان این معاونت و پژوهشکده بیمه، با تأکید بر ضرورت پیوند میان دانش علوم انسانی و صنعت بیمه، گفت: این همکاری می‌تواند به کاهش هزینه‌های ناشی از ناکارآمدی، افزایش اعتماد عمومی و ارتقای کیفیت زندگی مردم منجر شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمود هاشمی معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم امضای تفاهم‌نامه پژوهشی میان معاونت علوم انسانی دانشگاه آزاد و پژوهشکده بیمه که با حضور محمد آریامنش رئیس پژوهشکده بیمه برگزار شد، گفت: جنبه‌های مختلف کاربردی‌سازی این نشست و تفاهم‌نامه، چه در حوزه آموزش، چه در حوزه پژوهش و سایر حوزه‌های محتوایی و موضوعی، می‌تواند دغدغه ما و دغدغه مجموعه‌های مختلف کشور باشد. باور من این است که بیمه بیش از آنکه یک صنعت برای مدیریت امور باشد، باید به سمت ایجاد یک گفتمان متعالی حرکت کند؛ گفتمانی برای اعتماد، امنیت و آرامش انسان. هرچند بیمه تضمین‌کننده است، اما با ایجاد اعتمادسازی و فراهم کردن آرامش و امنیت، می‌تواند گفتمانی را شکل دهد که پیونددهنده علوم دینی و دین باشد. این یک ضرورت راهبردی است.

‌وی افزود: هنگامی که وارد این حوزه شدیم، نه تنها به نسبت‌های ظاهری میان رشته‌های زیرمجموعه علوم انسانی و علوم اجتماعی توجه کردیم، بلکه از حیث کارآمدی و رفتار نیز تمرکز داشتیم. نیازهای واقعی امروز جامعه در صنعت بیمه بروز و ظهور پیدا کرده و با تحقیقات میان‌رشته‌ای در همه شاخه‌های علمی حوزه علوم انسانی، راهبردی که دنبال می‌شود می‌تواند تقویت شود. این امر هم برای جامعه، هم برای صنعت بیمه و هم برای همه ذی‌نفعان مفید خواهد بود؛ به‌ویژه در کاهش هزینه‌های ناشی از ناکارآمدی و افزایش اعتماد عمومی.

‌معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اظهار کرد: هرچند فضای بیمه، فضایی هوشمند است، اما حرکت به سمت هوشمندی مورد نیاز جامعه و انسان، مبتنی بر پیش‌نگری، مردم‌محوری و شواهد علمی، به‌ویژه یافته‌های متقن، می‌تواند اعتماد به بیمه را افزایش دهد. ما در این تفاهم‌نامه شجاعت دنبال کردن این مسیر را داریم. ممکن است با تحقیقاتی که انجام می‌شود و نسبتی که میان حوزه‌ها شکل می‌گیرد، نه تنها به سمت کاهش هزینه‌ها برویم، بلکه افزایش بهره‌وری را نیز دنبال کنیم؛ بهره‌وری‌ای که می‌تواند برای جامعه واقعی باشد.

‌وی عنوان کرد: شناخت عمیق‌تر نیازهای جامعه توسط پژوهشگران، متخصصان و اساتید ممکن است شکل بگیرد و نهایتاً آن پایداری اقتصادی که اشاره فرمودید و مبنای باور ما در این تفاهم‌نامه است، چه در حوزه تاب‌آوری اجتماعی و چه در افزایش کیفیت زندگی مردم، ان‌شاءالله محقق خواهد شد.

هاشمی گفت: باور ما این است که دانشگاه صرفاً یک نهاد آموزشی و پژوهشی نیست؛ بلکه در این تفاهم‌نامه می‌تواند شریک راهبردی صنعت بیمه باشد. باید تلاش کنیم با دانش جدید و فناوری‌های موجود، واقعاً یک شریک راهبردی برای افزایش کیفیت زندگی مردم باشیم. تعریف مسائل واقعی موجود، نقطه آغاز مسیری است که می‌تواند از طریق دانش‌ها، پرسش‌ها و نکات و ابهامات موجود، به‌صورت علمی پاسخ داده شود.

‌وی افزود: باور ما این است که باید به سمتی حرکت کنیم که بخش‌های دیگر حاکمیت و نهادهای اقتصادی و اجتماعی، ظرفیت دانشگاه را بیشتر باور کنند و این ارتباط گسترده‌تر شکل بگیرد. این تفاهم‌نامه تجلی همین ارتباط دانشگاه و صنعت است که باید دنبال شود. ما نیز با تمام توان در کنار مجموعه بیمه خواهیم بود تا بتوانیم نیازهای مورد انتظار و پیش‌بینی‌شده را محقق کنیم.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1321199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha