سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ سردار محمدرضا نقدی‌ مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع مسئولان چابهار و در حضور جمعی از علما، روحانیون، ریش‌سفیدان، معتمدان و جوانان سواحل مکران، با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف انسجام جامعه اظهار کرد: دشمن با تحریف واقعیت‌ها، تخریب اعتماد عمومی و ایجاد شکاف‌های اجتماعی درصدد است وحدت و همبستگی ملی را تضعیف کند.

وی با تأکید بر نقش شخصیت‌های اثرگذار اجتماعی در مقابله با این جریان افزود: علما، روحانیون، ریش‌سفیدان و نخبگان در روشنگری، آگاهی‌بخشی و مقابله با اخبار نادرست مسئولیت مهمی بر عهده دارند و باید با تقویت بصیرت عمومی و همدلی، زمینه خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن را فراهم کنند.

نقدی همچنین در نشست بصیرتی جهاد تبیین شهرستان کنارک، با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف میان اقوام ایرانی گفت: دشمن با بهره‌گیری از رسانه‌های همسو، عملیات روانی و تحریف واقعیت‌ها می‌کوشد میان اقوام و گروه‌های مختلف جامعه اختلاف ایجاد کند و از این طریق به وحدت و همبستگی ملی آسیب بزند.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دشمن پس از ناکامی در دستیابی به اهداف نظامی، تمرکز بیشتری بر شکاف‌های اجتماعی و تضعیف اعتماد عمومی گذاشته است، تصریح کرد: دشمن اختلاف و پراکندگی اجتماعی را بستری برای پیشبرد اهداف خود می‌داند و تلاش می‌کند میان مردم و حاکمیت فاصله ایجاد کند.

وی مقابله با این روند را نیازمند افزایش قدرت تحلیل جامعه دانست و تأکید کرد: مقابله با جنگ شناختی صرفاً با اقدامات نظامی امکان‌پذیر نیست، بلکه افزایش بصیرت عمومی، تشخیص اخبار درست از نادرست و مقابله با تحریف واقعیت‌ها از ضرورت‌های اساسی این عرصه است.

نقدی با اشاره به تلاش دشمن برای بهره‌برداری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور اظهار داشت: فشارهای اقتصادی، عملیات رسانه‌ای و اقدامات نظامی در کنار یکدیگر با هدف تضعیف روحیه مردم و ایجاد ناامیدی دنبال می‌شوند؛ از این‌رو تقویت امید اجتماعی و اعتمادبه‌نفس ملی اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با یادآوری ایستادگی و فداکاری رزمندگان در جنگ اخیر، بر ضرورت پاسداشت این رشادت‌ها و تقویت روحیه مقاومت در جامعه تأکید کرد.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران همچنین هم‌افزایی اقشار مختلف را ضرورتی مهم برای عبور از شرایط پیش‌رو دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت، همدلی و همکاری نیاز داریم و باید با کنار گذاشتن اختلافات برای حل مسائل و مشکلات مردم تلاش کنیم و اجازه ندهیم اختلافات اجتماعی به ابزاری برای تحقق اهداف دشمن تبدیل شود.

نقدی حضور آگاهانه مردم در عرصه‌های مختلف را از ظرفیت‌های مهم کشور برای مقابله با تهدیدات برشمرد و بر ضرورت تقویت ارتباط میان مسئولان، علما، معتمدان و اقشار مختلف مردم تأکید کرد.

تأکید بر جایگاه علما، روحانیون، ریش‌سفیدان و نخبگان محلی در روشنگری و آگاهی‌بخشی، از محورهای مشترک سخنان معاون هماهنگ‌کننده سپاه در دو نشست چابهار و کنارک بود؛ نقشی که با توجه به جایگاه اجتماعی این گروه‌ها در سواحل مکران، می‌تواند در افزایش آگاهی عمومی و تقویت همبستگی میان اقوام و گروه‌های مختلف جامعه مورد توجه قرار گیرد.

به گفته نقدی، حفظ وحدت ملی، تقویت امید و افزایش آگاهی عمومی در برابر تحریف واقعیت‌ها، از ضرورت‌های مقابله با جنگ شناختی است؛ موضوعی که مسئولیت مشترک مردم، نخبگان و مسئولان را برای جلوگیری از تبدیل اختلافات اجتماعی به زمینه‌ای برای تضعیف انسجام کشور برجسته می‌کند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1323244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha