نیروی دریایی سپاه: 2 نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند

نیروی دریایی سپاه از برخورد دو نفتکش با مین و توقف آن‌ها در آب‌های تنگه هرمز خبر داد.

به گزارش ایسکانیوز، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دو فروند نفتکش متخلف یکی در محدوده شرق تنگه هرمز و دیگری در تنگه هرمز که قصد عبور از مسیر غیرمجاز را داشتند مورد بامین برخورد کرده و در آب های تنگه هرمز متوقف گردیدند.

این دو نفتکش تمامی سامانه های ناوبری و شناسایی خود را خاموش نموده و تلاش داشتند با حمایت ارتش متجاوز و تروریست آمریکا از مسیر غیرمجاز تنگه هرمز خارج شوند که پس از برخورد با مین دچار آتش سوزی و متوقف گردیدند.

تنگه هرمز به فضل الهی و همت دریا دلان نیروی دریایی سپاه مسدود است و تا احقاق شروط هفت گانه تغییری ایجاد نخواهد شد و تلاش‌های نیروهای متجاوز سنتکام برای مجبور نمودن نفتکشها برای عبور از محدوده غیر مجاز و آلوده به مین به جز شکست‌های پیاپی و مفتضحانه چیز دیگری درپی نخواهد داشت.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1323875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha