فراز کمالوند در گفت و گو با ایسکانیوز در خصوص قرعه کشی لیگ برتر که دیشب در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد گفت: اینکه با چه ترتیبی مقابل تیمها بازی کنیم زیاد مهم نیست زیرا در طول فصل با همه ی تیم ها رقابت خواهیم کرد.
من از قرعهکشی راضی هستم و امیدوارم با آمادگی کامل این فصل را شروع کنیم. اما برای اینکه از لحاظ تاکتیکی و بدنی یکدست شویم به زمان نیاز داریم.
وی در خصوص میزبان بودن در هفته ی اول و مسابقه تیمش با پیکان که به تازگی از لیگ دست یک به لیگ برتر سعود کرده است افزود: هر بازی در لیگ سختیهای متفاوتی دارد. پیکان یک تیم قدیمی در ایران است که تازه به لیگ برتر آمده و تغییرات نسبتاً زیادی هم داشته است. این تیم برای ما حریفی ناشناخته است، ولی تلاش میکنیم تا در اولین بازی عملکرد خوبی داشته باشیم و امیدوارم لیگ را با برد شروع کنیم.
605/601