درآمد دولت از مالیات بر ارزش افزوده، افزایش می‌یابد

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس گفت: طبق مصوبه این کمیسیون، درآمدهای ناشی از مالیات بر ارزش افزوده دولت در سال ۱۴۰۰ از ۸۱ هزار میلیارد تومان به ۱۱۳ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که امروز (شنبه) برگزار شد، گفت: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، درآمدهای ناشی از مالیات بر ارزش افزوده دولت در سال ۱۴۰۰، از ۸۱ هزار میلیارد تومان به ۱۱۳ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه این مصوبه به این دلیل در کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب رسید که سامانه مودیان سال گذشته راه‌اندازی شد و امسال در حال تکمیل است، افزود: راه‌اندازی سامانه مودیان از فرار مالیاتی جلوگیری و به نوعی شفاف‌سازی در درآمدها را ایجاد می‌کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار داشت: البته این سامانه در حال تکمیل است و یکسری اعتبارات از سوی سازمان امور مالیاتی نیاز است که آن را در بودجه سال ۱۴۰۰ خواهیم دید. همچنین طبق بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، توان اخذ مالیات وجود دارد.

زارع همچنین از حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد خبر داد و گفت: البته معافیت مالیات بر عملکرد طبق قانون خاص مناطق آزاد و همچنین قانون احکام دائمی وجود دارد که تولید کنندگان از آن بهره می‌برند و تنها معافیت مالیات بر ارزش افزوده آن هم در مناطق آزاد و نه مناطق ویژه حذف شد که عمدتا به واردات و کارهای دلالی، واسطه‌ای و خدماتی بازمی‌گردد.

وی با اشاره به مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق، تصریح کرد: در راستای جلوگیری از خام‌فروشی و حمایت از تولید داخلی مقرر شد که درآمدهای حاصل از صادرات مواد معدنی فلزی، غیرفلزی، نفت، گاز و پتروشیمی خام و نیمه خام مشمول مالیات شوند. البته صادرات مشمول مالیات بر عوارض نیست اما مقرر شد مواد خام و نیمه خام در این حوزه‌ها شامل مالیات شوند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق یان کرد: در رابطه با مالیات بر خانه‌های خالی کمیته‌ای در کمیسیون تلفیق در حال کار کارشناسی است تا بتوانیم با توافق با دولت به نتیجه‌ای برسیم. همچنین در مورد مالیات بر خانه‌ها و خودروهای لوکس هم کمیته‌ای جداگانه در حال بررسی این موضوع هستند که پس از جمع بندی و تصویب در کمیسیون تلفیق نتیجه آن اعلام خواهد شد.

وی گفت: پیش بینی می‌شود بررسی درآمدها در کمیسیون تلفیق دو هفته و بررسی هزینه‌ها نیز دو هفته به طول بینجامد. البته تمامی مصوبات کمیسیون تلفیق نهایتا برای لازم‌الاجرا شدن نیازمند رأی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1086391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =