آموزش شیرینی پزی/ دلیل و علت انواع مشکلات در پخت شیرینی کوکی

کوکی ها جزء شیرینی های محبوبی می باشند که امروزه پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و دورهمی ها و جشن تولدها هستند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کوکی ها جزء شیرینی های محبوبی می باشند که امروزه پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و دورهمی ها و جشن تولدها هستند. این شیرینی های کوچک و خوشمزه با مواد اولیه ساده ای مانند آرد، تخم مرغ و کره یا روغن و ... تهیه می شوند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه گز لقمه‌ای

شیرینی کوکی که طرز تهیه کامل آن را در مطلب " طرز تهیه شیرینی کوکی های گردویی خوشمزه"  گفتیم، دارای اشکال متنوع و وزن های متفاوت، مناسب با هر سلیقه ای می باشد که در منزل و به طرق مختلف می توان آن را تهیه کرد. اگر شما اهل تهیه کوکی در خانه باشید ممکن است مشکلات زیر برای شما پیش آید.

چرا شیرینی های کوکی خشک می شوند؟

علت خشک شدن شیرینی افزودن مایعات زیاد، مصرف کم روغن و هم زدن بیش از حد مایه شیرینی است، برای رفع این مشکل مواد را به اندازه اضافه کنید و آن را به اندازه ای هم بزنید که مواد با یکدیگر مخلوط شود.

چرا شیرینی های کوکی سفت می شوند؟

علت سفت شدن شیرینی های کوکی، استفاده زیاد از آرد و بیش از حد هم زدن خمیر است. برای اینکه شیرینی هایتان نرم و خوشمزه شود تا زمانی خمیر کوکی را به هم بزنید که تمام مواد با هم مخلوط شوند.

چرا شیرینی های کوکی بیش از حد پهن می شوند؟

اگر شیرینی های کوکی شما بیش از حد پهن می شوند، علت آن می تواند بیش از حد هم زدن کره و شکر، سرد بودن فر و یا استفاده بیش از حد از اسپری روغن آشپزی باشد. از کاغذ روغنی به جای اسپری روغن استفاده کنید.

چرا شیرینی های کوکی کوچک می شوند؟

یکی از علت های عدم گسترش کافی شیرینی های کوکی داغی بیش از حد فر و چرب نکردن کافی ظرف است.

چرا شیرینی های کوکی رنگ یکنواخت ندارند؟

اگر شیرینی های کوکی شما رنگ یکنواختی ندارند، علت آن این است که حرارت فر به طور یکنواخت منتشر نمی شود. برای رفع این مشکل باید ظرف را حین پخت جابجا کنید.

چرا شیرینی های کوکی نرم و ترد می شوند؟

افزودن مقادیر کم آب، استفاده زیاد از روغن و یا استفاده از آرد مخمردار دلیل نرم شدن شیرینی است پس روغن و یا کره را بیش از اندازه استفاده نکنید.

چرا شیرینی های کوکی ترک می خورند؟

افزودن مایعات ناکافی، کم ورز دادن شیرینی و افزودن زیاد آرد از دلایلی است که باعث ترک خوردن شیرینی پس از پخت می شود.

چرا کوکی پف نمی کند؟

استفاده از آرد مخمردار، درجه حرارت کم فر هنگام قرار دادن شیرینی ها و زمان پخت کم از عواملی می باشد که مانع از پف کردن شیرینی پس از پخت می شود.

چرا شیرینی کوکی فرو رفته می شود؟

علت فرو رفته شدن شیرینی کوکی این است که شما زمان کافی برای پخت شیرینی اختصاص نداده اید و به سرعت آن را از درون فر خارج نموده اید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1130501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =