آموزش شیرینی پزی/ نحوه درست کردن کلوچه خرما و گردو

در این مطلب قصد داریم تا شما را با نحوه درست کردن کلوچه خرما و گردو آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مواد لازم برای اینکه کلوچه گردو و خرما درست کنیم:

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک هویج و نارگیل

 آرد ۴۵۰ گرم
شکر ۲۵ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
مایه خمیر فوری ۶ گرم
روغن مایع ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار کم
کنجد مقداری برای تزیین
مواد میانی کلوچه :
گردو ۱۵۰ گرم
دارچین ۱ق چ
زنجبیل ۱/۲ ق چ
خرما ۲۵۰ گرم

طرز تهیه کلوچه گردو و خرما با طعمی بی نظیر

برای درست کردن کلوچه خرما و گردو باید در ابتدا خمیر ترش یا همان مایه خمیر را با شیر و کمی از شکر مخلوط کنید و روی آن را ببندید تا در مدت ۱۰ دقیقه خمیر عمل بیاید.

بعد از به عمل آمدن خمیر مایه بقیه شکر را به همراه روغن و وانیل به خمیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.سپس آرد را به تدریج داخل خمیر میریزیم و هم میزنیم تا خمیر یکدستی بدست آید و به دست نچسبد.

وقتی به اندازه کافی خمیر را ورز دادیم روی آن را می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا خمیر پف کند.

در این فاصله مواد میانی کلوچه را آماده میکنیم.

هسته خرما ها را در بیاورید و اگر دوست داشتید می توانید پوست آن را هم بگیرید.کمی آنها را در تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند و سپس با پشت قاشق آن را له کنید و با گردوی ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.

خمیر آماده شده را به اندازه های ۵۰ گرمی جدا میکنیم و با دست حالت می دهیم و مقداری از مواد میانی آن را در وسط خمیر قرار میدهیم و به شکل یک نارنگی آنها را در سینی چرب شده با کمی فاصله قرار میدهیم. با مهر مخصوص کلوچه روی آن را فشار دهید تا کلوچه ها پهن شوند. یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی زعفران ، یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق شیر مخلوط میکنیم و با قلمو روی کلوچه ها می مالیم.و در آخر روی آن مقداری کنجد میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.

نکات تکمیلی در مورد کلوچه خرما و گردو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
کلوچه خرما و گردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

کد خبر: 1132389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =