نمره دانش آموزان هم در رتبه بندی معلمان تاثیر دارد؟

در آخرین اخبار منتشر شده رتبه بندی معلمان تدوین و به دولت ارسال شده است اما هنوز سوالاتی درخصوص ملاک‌ها و نحوه اجرا از سوی فرهنگیان مطرح می…

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، با نزدیک شدن به هفته معلم، فرهنگیان در انتظار محقق شدن وعده اجرای رتبه بندی معلمان هستند و در آخرین اخبار منتشر شده آئین نامه تدوین و به دولت ارسال شده است اما هنوز سوالاتی درخصوص ملاک‌ها و نحوه اجرا از سوی فرهنگیان مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید:

خبر مهم نیکزاد درباره رتبه‌ بندی معلمان

کارت تسهیلات ویژه معلمان چه ویژگی‌هایی دارد؟ + فیلم

سخنگوی آموزش وپرورش ادامه داد: وزارتخانه در این مدت سعی کرد که اقدامات مربوط به رتبه‌بندی معلمان را به صورت مشارکتی با مدیران کل استان‌ها و تعدادی از محققین و مراکز پژوهشی پیش‌بینی کند، در نهایت آیین‌نامه مبتنی بر مفاد قانون تدوین شد.

ستاری فرد با بیان اینکه طرح رتبه بندی با هدف رضایت‌مندی شغلی معلمان، کیفیت آموزشی و پرورشی وبسط عدالت آموزشی اجرایی می شود، عنوان کرد: این طرح در سند تحول بنیادین و در ماده ۶۳ قانون برنامه ششم مورد تاکید قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: قانون با صراحت کامل تصویب کرد که باید از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ رتبه بندی معلمان اجرا شود و این طرح از این تاریخ برای معلمان پیش‌بینی شود.

سخنگوی آموزش و پرورش درباره زمان اجرای قانون رتبه بندی معلمان اظهار کرد: براساس پیش‌بینی قانون، آموزش و پرورش از ابتدای فروردین  به مدت سه ماه فرصت دارد که قانون رتبه بندی معلمان را اجرا کند.

برای اعمال نظرات دانش‌آموزان در رتبه‌بندی معلمان براساس ظرفیت دانش آموز برنامه‌ریزی خواهیم کرد چرا که دانش آموز ابتدایی، متوسطه اول و دوم ظرفیت‌های متفاوتی دارند و ممکن است از دانش آموز ابتدایی بیش از دو سوال پرسیده نشود آن هم نه از تمام دانش آموزان، در دوره دوم ابتدایی تعداد سوالات ممکن است بیشتر شود و در دوره متوسطه اول و دوم نیز اینگونه خواهد بود البته موضوع به گونه‌ای سنجش خواهد شد تا آسیبی که تصور می‌شود برای معلمان وجود داشته باشد، لحاظ شود و نگران این موضوع نباشند.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما در آیین نامه رتبه‌بندی معلمان یک مجموعه هزار امتیازی برای استقرار است که مدرک تحصیلی و سابقه کار نیز لحاظ خواهد شد، برای سنوات تجربی حداکثر ۷۵ امتیاز لحاظ شده است و افراد باید کار معلمی کرده و در آموزش و پرورش حضور داشته باشند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: برای مدرک تحصیلی دکترا ۵۰ امتیاز، کارشناسی ارشد ۴۰ امتیاز، کارشناسی ۳۰ امتیاز، فوق دیپلم ۲۰ امتیاز و دیپلم ۱۰ امتیاز لحاظ شده است.

وی تصریح کرد: قانونگذار به ما اجازه داده بین رتبه‌ها ۵ سال توقف باشد، اما بعضی موارد را استثنا کرده به عنوان مثال فردی که در دوره ابتدایی تدریس می‌کند یا افرادی که در مدارس استثنایی و مناطق محروم و مرزی مشغول به کار هستند، این افراد می‌توانند به ازای هر سال خدمت سه ماه زودتر ارتقا یابند و شاید ارتقای آن‌ها به رتبه بعدی نیازمند ۴ سال توقف باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1136890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 3
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • عبدالله IR ۲۲:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۷
      1 0
      این طرح افتضاحه افتضاح به خاطر اینکه تدوین کنندگان خیلی از مسایل اصلی را فراموش کردن
    • IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
      0 0
      واقعا جای تاسف داره، یک دهه هست حرفتون شده رتبه بندی، دولت های دیگر میرن فضا شما هنوز تو ابتدایی ترین سطح مونده این
    • علی IR ۰۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
      0 0
      یکسال همش رتبه بندی رتبه بندی همش هم دروغ میخایید ۵۰۰ تا ۲ میلیون اضافه کنید در مقابل همچین تورمی چه تاثیری داره؟!!!!به کجا میرسه؟