دیوید کامرون سیاستمدار انگلیسی را بیشتر بشناسید

دیوید کامرون در کشور انگلیس پنجاه و سومین نخست وزیر و رهبر سابق حزب محافظه کار شناخته شده است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ دیوید کامرون زاده ی نهم اکتبر ۱۹۶۶ در لندن می باشد. ایان دونالد کامرون، نام پدر وی بود که در زمینه ی دلال سهام مشغول به فعالیت بود و مری فلئور مانت، مادر او بود که نسبش به خانواده سلطنتی انگلیس و دختر ویلیام مانت می‏رسد. در واقع یکی از نوادگان شاه ویلیام چهارم، دیوید کامرون نام داشت که به عنوان پادشاه انگلیس در بین سالهای ۱۷۶۵- ۱۸۳۷ محسوب میشد.

دیوید کامرون، تحصیلات خود را در مدرسه خصوصی ایتون مانند سایر اعضای خانواده اش گذراند و بعد از آن به تحصیل در دانشگاه آکسفورد پرداخت. کامرون در دانشگاه رشته فلسفه، سیاست و اقتصاد خوانده و با درجه عالی فارغ التحصیل شده است.

بیشتر بخوانید:

مایکل ریچارد پومپئو را بیشتر بشناسید

وی با شخصی به نام سامانتا شفیلد در سال ۱۹۹۶ ازدواج کرد. سامانتا شفیلد در یک خانواده اشرافی بزرگ شده بود. نتیجه ی ازدواج این زوج، سه فرزند می باشد. از علایق دیوید کامرون می توان به تنیس، آشپزی، اسب سواری ، شکار و فوتبال اشاره کرد.

کامرون، مشارکتی در زمینه فعالیت های سیاسی دانشجویی نداشت ولی در باشگاهی عضو شده بوده که اعضای آن باشگاه، علاقه زیادی به نوشیدن مشروبات الکلی و لات بازی داشتند. وی از منطقه استافورد، در سال ۱۹۹۷میلادی به عنوان نامزد مجلس عوام، انتخاب شد ولی در این انتخابات شکست خورد و به مجلس عوام راه نیافت. درواقع حزب کارگر به پیروزی رسید.

دیوید کامرون در انتخابات سراسری ۱۹۹۷ در نخستین دورهٔ نامزدی پارلمان در حوزهٔ انتخاباتی استافورد، شکست خورد ولی از حوزه انتخاباتی آکسفوردشر از بخش ویتنی بعنوان یکی از اعضای پارلمان در سال ۲۰۰۱ انتخاب شد. او دو سال بعد ترفیع رتبه پیدا کرد و بعنوان سخنگوی مخالفان انتخاب شد. هاوارد در سمت رهبر حزب محافظه کار در سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ فعالیت داشت. در سال ۲۰۰۵، دیوید کامرون پس از ورود به میدان رقابت، جایگزین هاوارد شد؛ شمار کمی از اعضای این حزب حاضر شدند تا به او که در آن زمان سخنگوی جوان امور اموزش و پرورش در دولت سایه بود و به تازگی بعنوان نماینده پارلمان بریتانیا انتخاب شده بود، فرصت دهند که رهبر این حزب شود.

او سرانجام کاندیدای جوان و میانه رو شد و توسط رای دهندگان جوان، تائید شد و انتخابات رهبری حزب محافظه کار در سال ۲۰۰۵ پیروز شد. زمانی، دیدگاه طرفداران وفادار حزب محافظه کار، عوض شد که دیوید کامرون، سخنرانی مهیجی در یکی از گردهمایی های مهم این حزب کرد. او در سمت رهبر حزب محافظه کار اعلام کرد :« باید حاصل رشد اقتصادی را تقسیم کرد.» او قصد عوض کردن وجهه حزب محافظه کار که از نظر بسیاری به عنوان« حزب بی رحم و شفقت» محسوب میشد، را داشت.

دیوید کامرون سیاستمدار انگلیسی را بیشتر بشناسید

این سیاستمدار انگلیسی با استفاده از رسوایی هزینه سازی برخی از نمایندگان پارلمان و وزیران دولت گوردون براون( نخست وزیر وقت بریتانیا)، خود را بعنوان اصلاح گری معرفی کرد که قصد پاکسازی سیاست این کشور را دارد. او به خاطر رهبری زودهنگامش در حزب محافظه کار توانست دربرابر حزب کارگر تونی بلر در یک نظرسنجی، پیش بیفتد با این که حزب کارگر تونی بلر رتبه اول آرا را بمدت ده سال به خود اختصاص داده بود.

با آن که بعد از نخست وزیری گوردون براون در مدت کوتاه، محافظه کاران به عقب رانده شدند ولی با رهبری کامرون، قاطعانه در نظرسنجی ها جلوتر از حزب کارگر قرار گرفتند. پس از برگزاری انتخابات سراسری ۲۰۱۰ در ۶ مه، محافظه کاران توانستند کرسی های بیشتری را کسب کنند ولی به خاطر به حد نصاب نرسیدنشان، پارلمان اقلیت و تعلیقی بوجود آمد. دیوید کامرون در پی استعفای گوردون براون، بعنوان نخست وزیر به منظور تشکیل ائتلاف با حزب لیبرال دموکرات انتخاب شد.

نخستین نخست وزیر بریتانیا با نام دیوید کامرون شناخته میشد که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۱۴ دیداری با حسن روحانی داشت و به گفت و گو درخصوص مسائلی نظیر حقوق بشر، انرژی هسته ای و حوادث خاورمیانه پرداخت. دیوید کامرون در سال ۲۰۱۵، دوباره در سمت نخست وزیری انتخاب شد و به این ترتیب به تشکیل کابینه دوم خود پرداخت. اظهارات دیوید کامرون در پی اعلام نتیجهٔ همه پرسی دربارهٔ خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، این بود که از نخست وزیری بریتانیا استعفا دهد. او در ۲۰۰ سال گذشته به عنوان جوانترین نخست وزیر بریتانیا شناخته میشد.

وعده های انتخاباتی کامرون

در انتخابات سال ۲۰۱۰ شعار اصلی حزب محافظه کار، تغییر و اصلاح بود. در واقع از وعده های انتخاباتی دیوید کامرون می توان به پاکسازی نظام سیاسی از فساد و بی قانونی، اصلاح نابسامانی های اجتماعی و اقتصادی، کاهش شش میلیارد پوند از هزینه های عمومی دولت در سال اول، جبران کسری بودجه و بدهی های سنگین دولتی و تهدید به قطع حقوق بیکاری و مستمری افراد دارای توان کار و عدم کار کردن بخاطر دریافت حقوق بیکاری اشاره کرد.

استعفای اجباری براون

پس از اینکه ائتلاف دو حزب محافظه کار و لیبرال دموکرات، نهایی و علنی شد؛ گوردون براون بر طبق قانون از نخست وزیری انگلیس استعفا داد و دیوید کامرون به عنوان جانشین او شد. البته پیش از آن براون گفته بود که میخواهد از سمت رهبری حزب کارگر کناره گیری کند، ولی در حقیقت استعفای وی از مقام نخست وزیری، نوعی استعفای اجباری محسوب میشد و به تصمیم شخصی اش ربطی نداشت.

دیوید کامرون و بحران سوریه

در تابستان ۲۰۱۳ تروریست ها حمله ای شیمیایی به بخشهایی از سوریه کردند که در نتیجه مردم غیر نظامی بسیاری کشته شدند، دولتمردان آمریکا در این هنگام با غنیمت دیدن فرصت می خواستند به سوریه حمله کنند که در این راستا نیازمند کمک متحدان اروپایی خود نظیر انگلیس بودند. دیوید کامرون، پس از تهیه کردن طرحی، آن را تقدیم به مجلس عوام انگلیس کرد که این کشور در صورت تصویب نهایی، با سوریه میجنگید. مجلس نمایندگان انگلیس با طرح دولت دیوید کامرون که شرکت در جنگ علیه سوریه بود؛ با کسب ۲۸۵ رأی مخالف دربرابر ۲۷۲ رأی موافق، مخالفت کرد.

رأی مجلس عوام که شکست سنگینی را به سیاست خارجی دیوید کامرون وارد کرد؛ نگذاشت که انگلیس در اقدام نظامی آمریکا و متحدانش علیه حکومت بشار اسد، شرکت کند. وعده ی دیوید کامرون پس از رأی گیری پارلمان انگلیس این بود که خلاف نظر پارلمان، هیچ اقدامی انجام نمی دهد و گفت که پارلمان انگلیس نمیخواهد حمله نظامی به سوریه داشته باشد. وزیر دفاع انگلیس بعد از رأی منفی مجلس عوام انگلیس، تأکید کرد که این کشور علیه سوریه در هیچ اقدام نظامی شرکت نمی کند.

مذهب دیوید کامرون

دیوید کامرون یک مسیحی پروتستان است که از نظر او جامعه کنونی انگلیس به دلایلی یک جامعه ی فروپاشیده محسوب میشود که از این دلایل می توان به افزایش جرم و جنایت در مناطق مختلف، گسترش فساد و بی بندو باری جوانان و نوجوانان اشاره کرد.

کد خبر: 1138623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =