آموزش آشپزی/ دستور پخت چیلی سبزیجات

چیلی سبزیجات یک غذای خوشمزه گیاهی است که وجود سبزیجات متنوع در آن باعث شده یک وعده غذایی مقوی و کامل باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر میخواهید یک غذای گیاهی مقوی تهیه کنید که یک جا ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدنتان را تامین کند و در عین حال ساده و خوشمزه باشد ، چیلی سبزیجات را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ فوت و فن‌های طلایی برای درست کردن املت

در ادامه مقاله بیتوته روشهای مختلف تهیه چیلی سبزیجات را با شما در میان می گذاریم.

روش اول تهیه چیلی سبزیجات 

مواد لازم چیلی سبزیجات برای ۴ نفر

زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه 

زمان پخت : ۱ ساعت 

پیاز     ۱ عدد متوسط
 فلفل دلمه ای سبز    ۱ عدد 
 گوجه فرنگی     ۲ عدد خورد شده
گوجه فرنگی میکس شده     ۲ عدد
 رب    ۱ و نیم قاشق غذاخوری سر پر
کدو     ۱ عدد
هویج    ۲ عدد متوسط
 کرفس    ۳ شاخه قسمت مغز کرفس
قارچ  خورد شده     ۱ پیمانه
ذرت    ۱ پیمانه
لوبیا قرمز پخته    ۱ لیوان پر
لوبیا مکزیکی پخته    ۱ لیوان پر
پودر چیلی    ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره    ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه     ۱/۲ قاشق چای خوری
لوبیا را جداگانه بپزید.

پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید. 

کرفس و هویج را خرد کرده  به تابه اضافه کرده در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.

رب را اضافه کرده کمی تفت دهید تا رنگ باز کند.

زیره و پودر چیلی را اضافه نمایید. 

گوجه فرنگی را خرد کرده به همراه ذرت ، لوبیا ، کدو ، فلفل دلمه و در نهایت قارچ و آب گوجه فرنگی اضافه نمایید. 

اجازه دهید خوراک چیلی سبزیجات به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه بپزد. 

روش دوم تهیه چیلی سبزیجات

مواد لازم چیلی سبزیجات برای ۱۵ نفر

هر نفر ۱ و نیم لیوان

 هویج نگینی خرد شده         ۱ لیوان 
 ساقه کرفس نگینی خرد شده    نصف لیوان
  پیاز نگینی خرد شده      ۱ عدد
  اسپری روغن    به میزان لازم 
   قارچ ورقه شده        ۵۰۰ گرم 
 کدوسبز نگینی خرد شده      ۱ و نیم لیوان
  کدوحلوایی نگینی خرد شده      ۱ لیون
 پودر چیلی      ۱ قاشق غذا خوری
برگ ریحان خشک    ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه    ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی      ۲۵۰ گرم
آب گوجه فرنگی    ۳ لیوان
گوجه فرنگی نگینی خرد شده    ۹۰۰ گرم 
کنسرو لوبیا چشم بلبلی      ۴ عدد هر کدام ۴۵۰ گرم
دانه ذرت       ۱ لیوان

طرز تهیه چیلی سبزیجات

تابه بزرگی را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید و کف تابه را با اسپری روغن چرب کنید. 

۳ سبزی اول را به تابه اضافه کره و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. 

پودر چیلی و ۲ ماده بعدی را اضافه کرده ۲ دقیقه تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند.

آب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده و ۲ ماده بعدی و مخلوط هویج را اضافه کنید و در تابه را بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. 

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1161986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 6 =