آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کاپ کیک پای سیب

پای سیب کاپ کیکی یکی از دسر های پر طرفدار در بین مردم است زیرا دستور تهیه ساده و طعم فوق العاده ای دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کاپ کیک پای سیب یا پای سیب کاپ کیکی، جزو شیرینی های محبوبی است که به راحتی با دستور تهیه این بخش از آموزش شیرینی پزی میتوانید در منزل تهیه کنید. یک کاپ کیک فوق العاده لذیذ با طعمی متفاوت که اعضای خانواده بخصوص بچه ها از خوردن آن لذت می برند.

آموزش شیرینی پزی/ دستور تهیه شیرینی حلزونی

مواد لازم برای مغز کاپ کیک پای سیب

شکر گرانول    ۳ قاشق غذاخوری
سیب متوسط پوست کنده    ۳ عدد
آب لیمو تازه    ۱ قاشق غذاخوری
دارچین    ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک    ۱/۲ قاشق چایخوری
کره    ۲ قاشق غذاخوری
آرد    ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای کاپ کیک ها

مواد لازم    مقدار
آرد     ۱/۲ فنجان(۱۸۷.۵ گرم)
بکینگ پودر    ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین    ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی    ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک    ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر گرانول    ۳/۴ فنجان(۱۵۰گرم)
تخم مرغ    ۲ عدد
کره ذوب شده    ۳/۴ فنجان(۱۷۰گرم)
عصاره وانیل    ۲ قاشق چایخوری
شیر    ۱/۲ فنجان(۱۲۲.۵ گرم)

مواد لازم برای تهیه خامه فراستینگ

مواد لازم    مقدار
خامه غلیظ    ۳/۴ فنجان(۱۷۸.۵ گرم)
خامه ترش    ۱ قاشق غذاخوری
شکر قنادی    ۲ قاشق غذاخوری
دارچین    برای تزئین

طرز تهیه کاپ کیک پای سیب با دارچین

سیب ها، شکر گرانول، آب لیمو، دارچین و نمک را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.

کره را در یک تابه ​​روی حرارت متوسط ​​آب کنید و مخلوط سیب ها را به آناضافه کنید و بپزید.

حدود ۵-۶ دقیقه مرتباً هم بزنید تا سیب ها نرم شوند و مایع حباب بزند.

آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود.

مواد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید فیلینگ کاپ کیک یا همان مواد مغز پای سیب کاملا خنک شود.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

قالب مافین فنجانی را با آستر کاغذی مخصوص کاپ کیک بپوشانید.

آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

در حالی که به هم زدن ادامه می دهید، به تدریج کره و سپس وانیل را به آن اضافه کنید.

حالا نیمی از مخلوط آرد، شیر و سپس آرد باقی مانده را اضافه کنید و مطمئن شوید که پس از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.

خمیر را به طور مساوی بین فنجان های قالب مافین آماده شده تقسیم کنید.

روی هر کدام مقداری از موادی که برای مغز کیک ها آماده کردید، به شکل یک تپه پر کنید.

حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید گاپ کیم ها داخل فر بپزند.

اجازه دهید کاپ کیک ها چند دقیقه در قالب خنک شوند، سپس آن را روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

طرز تهیه خامه فراستیگ روی کاپ کیک ها

طرز تهیه خامه فراستیگ را در بخش های قبلی کامل آموزش دادیم و دانستید برای آماده کردن فراستیگ روی کیک و شیرینی باید خامه غلیظ، پودر قند و خامه ترش را در یک کاسه متوسط ​​با همزن میزنیم تا مخلوط سفت شود.
حالا با کمک یک قیف چرخشی از خامه فراتستینگ را روی هر کیک کوچک بریزید و با دارچین تزیین کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1167418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =