زمان تحصیل دانشجویان باردار تا ۲ سال و نیم افزایش یافت

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: براساس بخشنامه‌ای که در راستای قانون جوانی جمعیت، تدوین و به دانشگاه‌ها ارسال شده است. دانشجوی باردار می‌تواند دو و نیم سال زمان تحصیلش را بیشتر کند.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، هاشم داداش پور با اشاره به تسهیلات رفاهی در قانون جوانی جمعیت برای دانشجویان متأهل مانند خوابگاه متأهلین یا وام‌های تحصیلی و مسکن گفت: سعی کرده ایم تنوعی از این موارد را رعایت کنیم، اولین کاری که انجام داده ایم این است که دانشجویانی که فرزند دارند بتوانند از دو و نیم سال زمانی که در اختیار دارند استفاده کند.

شرط ارائه مقاله دوم در مقطع دکتری تخصصی حذف شد

وی ادامه داد: بنابراین بخشنامه‌ای را تدوین کرده و به دانشگاه‌های کشور ارسال کردیم که دانشجویی که باردار می‌شود، می‌تواند دو و نیم سال زمان تحصیلش را بیشتر کند، اگر دو فرزند داشته باشد پنج سال و عملاً اجازه دهیم افرادی که متأهل هستند از این ظرفیت و فرصت استفاده کنند و احیاناً فرزندآوری و بچه داری باعث نشود آنها برای تحصیل دچار مشکل شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در حوزه خوابگاه متاهلی هنوز خوابگاه‌هایمان متأسفانه گسترده و فراگیر نشده و باعث تأسف است که برخی دانشگاه‌هایی که حتی خوابگاه متاهلی داشتند به مرور زمان به خوابگاه‌های مجردی تبدیل کرده اند اما از سال گذشته وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وارد ساخت خوابگاه‌های متاهلی شده است.

وی ادامه داد: در برخی از دانشگاه‌ها تقاضاها بیش از حد است اما ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تأمین آن نیاز وجود ندارد.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: اما از طرف دیگر صندوق رفاه دانشجویان به اندازه منابعی که در اختیار دارد، برای کسانی که متأهل هستند بخشی از هزینه‌های مربوط به خانه استیجاری شأن را تأمین می‌کند، عدد آن در ذهنم نیست اما مبلغ قابل اعتنایی است و دانشجویان غیر از تهران می‌توانند ۵۰ درصد حداقل اجاره شأن را پوشش دهند، همچنین دانشجویان متأهل برای دریافت وام‌های تحصیلی و اضطراری در اولویت هستند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1187337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =