کشف جسد مرد جوان در کانال آب اتوبان امام علی / ماجرا چه بود؟

مرد زباله گرد در اتوبان امام علی به داخل کانال آب سقوط کرد و سناریوی مرگباری را رقم زد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شامگاه ۵ مهرماه در یک تماس تلفنی از سوی کارمندان دانشگاهی در اتوبان امام علی (ع) با ماموران  پلیس خبر  سقوط  یک مرد به کانال آب را اعلام کردند که ماموران همراه تیم های امدادی در کمترین زمان  به محل حادثه اعزام شدند.

بیشتر بخوانید:

ماجرای ربودن مرد جوان به‌خاطر اختلافات مالی

آتش نشانان با حضور در محل  جسد  مرد جوان را از کانال آب کنار اتوبان امام علی بیرون آوردند و در این مرحله با تایید مرگ مرد جوان توسط تیم های امدادی و پزشکی حاضر در محل، بازپرس امیر حسین علی مردان از شعبه ۱۰ دادسرای امورجنایی در محل حاضر شد.

بازپرس علی مردان پس از حضور در صحنه ، پس از بررسی های ابتدایی دستور داد تا این جوان زباله گرد به پزشکی قانونی منتقل شود تا علت مرگ وی مشخص شود.

بنا بر این گزارش، تحقیقات برای چگونگی سقوط مرد جوان به کانال آب و شناسایی خانواده جوان زباله گرد در دستور کار کارآگاهان اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1199781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =