توضیحات محیط زیست مازندران درباره درگیری روز گذشته در آشوراده

رئیس محیط‌زیست بهشهر مازندران درباره درگیری روز گذشته در منطقه آشوراده توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روز جمعه دهم آذرماه مأموران یگان حفاظت محیط زیست بهشهر بر اساس وظیفه قانونی مقابل افرادی که قصد عبور ادوات عمرانی و ساخت و ساز به جزیره آشوراده را داشتند، ایستادند.

بیشتر بخوانید:

مشاهده ۲ خرس قهوه‌ای در خیابان‌های فیروزکوه + فیلم

این افراد که گفته می‌شود از کارکنان اداره کل گردشگری گلستان به ویژه محمدجواد ساوری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بودند، در برابر ممانعت مأموران که از آنها مجوز ورود ابزار و ادوات و اجرای طرح گردشگری را خواستار شدند، به درگیری لفظی روی آوردند و این اقدام به درگیری فیزیکی انجامید.

درگیری تا جایی ادامه یافت که ساوری در تماس با مدیران ارشد استان گلستان دستور جلب مأموران محیط زیست بهشهر را گرفت.

علی یخکشی رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر نیز در این زمینه به خبرنگار تسنیم گفت: دیروز در پی گزارشی از ورود افرادی که قصد اجرای طرح گردشگری را در آشوراده داشتند، نیرو به منطقه اعزام کردیم و مأموران به آنها گفتند که مجوز ارائه بدهید اما ارائه ندادند و درگیری لفظی و فیزیکی با مأموران شروع شد.

وی این را هم گفت که ما حرفی از اینکه جلوی مصوبه دولت را بگیریم نگفتیم و فقط به وظیفه قانونی خود عمل کردیم و از آنها مجوز خواستیم.

امروز شنبه نیز علی محمد زنگانه استاندار گلستان در مراسم آغاز طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در این استان، رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر را خطاب قرار داد که " شما نمی‌توانی ادعا کنی که از استاندار بومی دلسوزتری. اگر خیلی دلسوزی در محدوده سرزمینی و سیاسی خودت مراقبت کن که در سمت شما یک سوم خلیج خشک شده است".

زنگانه ادامه داد: " شما اراده نداشتی حتی کولینگ واتر(برج خنک‌کن) نیروگاه شهید سلیمی که روزانه پنج میلیون مترمکعب است و می‌توانست بیاید به خلیج تخلیه شود. شما اگر راست می‌گویی مراقبت کن که در دل خلیج گرگان دایک نزنند، دیواره نزنند، شما به چه دلیل جلوی دستور رئیس جمهور را می‌گیرید، البته نمی‌توانی بگیری.

عبدالجلال ایری نماینده غرب استان گلستان که روز جمعه دهم آذرماه با وساطت او درگیری آشوراده به پایان رسید، پیشتر علی یخکشی را به دلیل اقدام قانونی‌اش، با درگیری لفظی و سپس تهدید به شکایت سرزنش کرده بود.

مدیریت یکپارچه پناهگاه حیات وحش میانکاله با دو اکوسیستم آبی و خشکی به وسعت 68 هزار و 800 کیلومتر ازجمله جزیره آشوراده که در تقسیمات سیاسی استان گلستان است بر عهده استان مازندران قرار دارد بنابراین ایجاد طرح گردشگری یا ساخت و ساز از سوی ادارت کل گردشگری و بنیاد مسکن گلستان در مساحت 36 هکتاری آشوراده باید تحت نظر حفاظت محیط زیست استان مازندران باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1209083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
      0 0
      با سلام کاملا قصد و قرض نوسینده این پیام مشخص است، کاملا معلوم است یک مازندرانی این پیام را نوشته است، امروز سایه سنگین فقر و بیکاری در گلستان نشانه کارهای قبلی انجام شده بر پیکره مظلوم گلستان، از بی عدالتی های انجام شده در ان است .استانی مثل گلستان که تازه چند دهه از استان شدنش گذشته است و اکثر فرصتها و شرایطش جهت پیشرفت از نا پدری نامهربان همسایه اش از او صلب گردیده است، تا همین چندی پیش مدیران نا لایق مازندرانی که بر مسند استانداری گلستان مینشستند و تمامی مدیران را از مازندران بر ادارات استان مستقر می کردند و تمام شرایط و منابع استان را به نفع مازندران ثبت و ضبط می کردند در واقع بزرگترین خیانت به گلستان را انجام داده اند، پر واضح است که ضرر انجام طرح های گردشگری ، تلکابین و .... و هر چه معنا گردشگری و احیا دریا و جنگل و جذب توریست دارد دود ان در چشم چه کسانی میرود که اینچنین نابخردانه تیشه به ریشه پیشرفت استان گلستان میزنند، حتما باید استان گلستان تمام قد پشت مدیرانی جهادی و انقلابی که اینچنین با دلیری و شجاعت جلوی همسایه های زیاده خواه گلستان را میگیرند بایستد و از انها حمایت کند