گیاه جو از نظر دارویی چه خواصی دارد؟

جو ماده ای است مغذی که خاصیت نرم کننده و مدر دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، جو ماده ای است مغذی که خاصیت نرم کننده و مدر دارد.

بیشتر بخوانید:

بهترین منابع غذایی برای ورزشکاران چیست؟

جوشانده آن اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی های ناشی از بروز حالت های التهابی ، تب ، بیماری های کبدی، بواسیر ، اسکوربوت ، ورم مثانه ، دیسانتری است.

جوشانده ی حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده جو برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. جوشانده جو از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

جو ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد. ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل : selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin و غیره می باشد.در طب سنتی ایران از جو به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1221639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =