به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ ایده این مرغ از یه خورش مرغ دارچینی یونانی به اسم KOTA KAPAMA اومد؛ با حذف شر-آب و پنیر و افزودن کاری و زردچوبه کمی فارسی سازی روی اون صورت گرفت و اینجا به اسم مرغ دارچینی پست شد. نتیجه بی نظیر و عالی شد.این روش را میتوان با سایر ادویهها هم درست کرد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه مرصع پلو مجلسی
آموزش آشپزی / طرز تهیه کله جوش مجلسی به سبک تهرانیها
مواد لازم:
هشت تکه بالارون مرغ بدون پوست (یا یک و یک دوم مرغ متوسط کامل)
دو قاشق چای خوری دارچین
نمک، فلفل سیاه تازه کوبیده و روغن نباتی به میزان لازم
دو عدد پیاز متوسط، خلالی شده
دو قاشق غذاخوری رب گوجه
یک چهارم قاشق چای خوری پودر کاری
یک دوم قاشق چای خوری زردچوبه
یک هشتم قاشق چای خوری پودر هل
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
یک دوم پیمانه آب نارنج
آب به میزان لازم
نوک قاشق زعفران
طرز تهیه مرغ دارچینی مجلسی
این غذا را می توان به جای بالا رون با مرغ کامل شش تکه شده هم درست کرد. پوست مرغ رو بکنید، سطح آن را کاملا خشک کنید، دو طرف را نمک و فلفل بزنید. روی قسمتی که پوست قبلا روی آن بوده با کمک الک یه روکش دارچین بپاشید. حتما از الک استفاده کنید چون دنبال یه لایه یکنواخت دارچینی هستیم. اگر مرغ را پوست دار دوست داشتید، دارچین را به طرف غیر پوست دارش بزنید چون پوست از مزه دار شدن مرغ با دارچین جلوگیری می کند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش گردو مقوی برای روزهای زمستان
سپس تابه را داغ کنید و کمی روغن برای سرخ کردن مرغ به آن اضافه کنید. مرغ را از طرف دارچینی در تابه داغ قرار دهید و یکی دو دقیقه حرارت دهید تا طلایی شود. سپس طرف دیگه را هم یکی دو دقیقه طرف دوم رو هم سرخ کنید. دقت کنید که اگه تابه داغ نباشد دارچین به سطح مرغ نمی چسبد.
اگه پیاز کاراملی آماده ندارید، در این مرحله مرغ ها را از تابه خارج کنید و پیاز را اضافه کنید و کاراملی کنید. می توانید از پیاز داغ آماده استفاده کنید. بدین صورت که روغن اضافی را از تابه جمع کنید و دور بریزید و فقط در حد یکی دو قاشق روغن برای تفت ادویه ها کف ظرف نگه دارید و سپس پیازها را از فریز خارج کنید و به همراه ادویه ها و رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید. پس از این مرحله، آب و آب نارنج( یا آب لیمو، آب غوره یا شر-آب مثل پست اصلی) را اضافه کنید. آب باید تا دو سوم سطح مرغ رو بگیرد.
پس از افزودن آب حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید و نیم ساعتی صبر کنید تا مرغ کاملا نرم و مغز پخت و سس غلیظ شود.
برای سرو در بزم های آنچنانی، با کمی مغز پسته، زرشک و برگ گل سرخ تزیین و سرو کنید.
انتهای پیام/
نظر شما