آموزش آشپزی/ طرز تهیه چای صورتی کافه‌ها

در این گزارش طرز تهیه چای صورتی را به شما آموزش خواهیم داد. یک نوشیدنی خیلی خوشمزه که با شیر، سس کارامل و چایی سبز آماده می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ چای صورتی یک نوشیدنی گرم و معطر و بهترین انتخاب برای فصل زمستان به ویژه مهمانی هاست.

بیشتر بخوانید؛

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی اسکار پسته ای در منزل

مواد لازم

آب سرد ۳ و نیم لیوان
چای سبز ۳ قاشق چای خوری
هل ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
میخک ۲ عدد
بادیان ستاره ای ۲ تکه
جوش شیرین کمتر از نصف قاشق چای خوری
شیر نصف لیوان
سس کارامل یک چهارم لیوان

طرز تهیه

۳ لیوان آب سرد را داخل قابلمه بریزید و در حالی که آب در حال گرم شدن است ۳ قاشق چای سبز به آن اضافه کنید. دو عدد هل را هم خرد کنید و به ترکیب اضافه کنید. دو عدد میخک و چوب دارچین و دو عدد بادیان ستاره ای هم اضافه کنید. اگر چوب نداشتید نصف قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید. مقداری هم بزنید تا عطر و طعم مواد خوب باز شود. به چای در حال جوش نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کنید تا آغازگر یک واکنش شیمیایی باشیم. حدود ۱۵ دقیقه جازه دهید چای روی حرارت بماند.

وقتی که حجم چای به نصف کاهش پیدا کرد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه به آن حرارت دهید تا به رنگ صورتی برسید. بعد از این مرحله آن را صاف کنید و داخل یک ظرف بریزید. این مایع را می توانید تا ۲۰ روز داخل یخچال نگهداری کنید.

در مرحله بعد شیر را گرم کنید و به هر روشی که می توانید به آن فوم دهید. می توانید با دستگاه قهوه ساز آن را فوم دهید.

طرز تهیه چای صورتی کافه ها؛ یک نوشیدنی با طعمی متفاوت در هوای سرد

داخل یک لیوان سس کارامل یا شکلات بریزید.

طرز تهیه چای صورتی کافه ها؛ یک نوشیدنی با طعمی متفاوت در هوای سرد

شیر فوم دار را به آن اضافه کنید و در نهایت ترکیب چای صورتی را روی آن بریزید و روی آن را با پودر دارچین و شکلات یا کاکائو تزیین کنید.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1258859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =