به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای زعفرانی به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر مخصوص عید
دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. برخی دسرها به دلیل بافت لطیف و سبکی که دارند و به دلیل داشتن شیرینی برای وعده افطار ماه رمضان و روزهداران بسیار مناسب هستند. دسر زعفرانی یکی از همین دسرها است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و شما میتوانید آن را به راحتی برای سفره افطار آماده کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این دسر زعفرانی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده: به میزان لازم
بیسکوییت پتیپور: ۳۰ عدد یا ۱ بسته
طرز تهیه دسر زعفرانی لطیف و خوشمزه
برای ردست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. وقتی غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. حالا زعفران دم کرده غلیظ، خامه به دمای محیط رسیده و پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند. یک ظرف مناسب را آماده کنید و یک لایه بیسکوییت کف ظرف بچیند. از مایه دسر مقداری روی بیسکوییتها بریزید و کمی پودر نارگیل بپاشید. دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت بچینید و کمی از مایه دسر روی بیسکوییت بریزید و دوباره پودر نارگیل و این مرحله را تا وقتی مواد تمام شود، ادامه بدهید. در آخر روی دسر باید مایه زعفرانی باشد. دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد. برای تزیین میتوانید از پودر نارگیل و پودر گل محمدی استفاده کنید، نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما