به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این وبینار که نزدیک به سه ساعت به طول انجامید، ۴هزار و ۸۰۰ نفر شرکت کردند که از این تعداد سه هزار نفر بهصورت همزمان حضور داشتند.
آموزش مفاهیم اساسی هوشمصنوعی
مجید تجن جاری، بنیانگذار آکادمی آیولرن هم در جریان برگزاری وبینار طی یک کارگاه آنلاین، مفاهیم اساسی هوش مصنوعی و برنامهنویسی را به شرکتکنندگان آموزش داد. علاوه بر این، او به چندین تحول مهم در حوزهی فناوری اشاره کرد که از جملهی آنها رونمایی از نسل جدید هوش مصنوعی عمومی (AGI) بود. به گفته وی این فناوری طی هفتههای آتی بهصورت رسمی و فراگیر معرفی خواهد شد.
آنچه در حال حاضر در دسترس عموم قرار دارد، هوش مصنوعی محدود (ANI) است که در برخی حوزهها از انسان عقبتر است. اما هوش مصنوعی عمومی (AGI) ماشینی خواهد بود که میتواند هر کار فکریای را که یک انسان قادر به انجام آن است، با موفقیت اجرا کند.
این صاحبنظر حوزهی فناوری، با اشاره به جدیدترین آزمایشهای علمی در تلفیق مغز انسان با هوش مصنوعی و شتاب بالای حرکت دانش رباتیک، پیشبینی کرد که بهزودی رباتهای فوقهوشمند بهعنوان یکی از وسایل خانگی مورد استفادهی عموم مردم قرار بگیرند.
نوآوریهای دانشجویی و مسیر ورود به بازار کار
در ادامهی این رویداد، خانمها مائده کاظمی و مژگان عباسپور و آقای فرزان اسلامی از مدیران ارشد آیولرن دربارهی بازار کار هوش مصنوعی و فرصتهای شغلی پیشرو صحبت کردند. همچنین جمعی از دانشجویان نخبه، پروژهها و استارتاپهای خود را معرفی کردند که نشاندهندهی کاربردهای عملی هوش مصنوعی در صنایع مختلف است.
برای مثال، یکی از دانشجویان پروژهی چتبات هوشمند پاسخدهی به مشتریان تعمیر موبایل را معرفی کرد که با ثبت تمامی پرسشهای احتمالی و پاسخها، روند خدماترسانی به مشتریان را سریعتر و شبانهروزی کرده است.
پروژهی دیگری نیز به سامانهی نوبتدهی آنلاین بانکی اختصاص داشت که با دستهبندی درخواستها، مراجعهی حضوری را بهینهسازی میکند.
حضور در رقابتهای بینالمللی و تأثیر آن بر مهارتآموزی
در ادامه چند تن از دانشجویان این وبینار، تجربهی خود را از حضور در مسابقات جهانی در کشورهای سوئیس، آمریکا و ترکیه به اشتراک گذاشتند. آنها به این موضوع اشاره کردند که رقابتهای بینالمللی، علاوه بر افزایش مهارتهای فنی، زمینهی همکاری تیمی و تفکر خلاق را نیز تقویت میکند. گفتنی است این دانشجویان از تجربیات شرکت در رقابتهای داخلی از جمله آیوکاپ و نحوه رقابت نیز سخن گفتند.
افقهای پیشرو در آموزش هوش مصنوعی
این وبینار که با حضور کاربران از ایران، آلمان، استرالیا، آمریکا، سوئد، افغانستان و کردستان عراق برگزار شد، نشان داد که آموزش آنلاین، مسیر جدیدی را برای یادگیری علوم پیشرفته هموار کرده است. در پایان، برای سنجش میزان یادگیری شرکتکنندگان، آزمونی برگزار شد و به برگزیدگان، گواهی پایان دوره اعطا گردید.
آکادمی آیولرن طی سال گذشته دهها وبینار برگزار کرده است و با توجه به استقبال گسترده از این برنامهها در نظر دارد رویدادهای آموزشی گستردهتری را بصورت وبینار و سیمنار در سال آینده برگزار کند تا علاقهمندان بیشتری بتوانند در این مسیر گام بردارند و مهارتهای خود را توسعه دهند.
نظر شما