تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از نیمه دوم اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود

صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، فاقد محدودیت اعتباری از نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در ابلاغ نامه خود به معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور از پرداخت تسهیلات ازدواج و تولد فرزند به دانشجویان در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ و فاقد محدودیت اعتباری خبر داد.

طی این ابلاغ با توجه به آئین‌نامه و دستورالعمل اجرایی، دانشجویان جهت استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان، نسبت به تنظیم، ارجاع و ارسال اسناد حداکثر تا تاریخ ۱۵ شهریور ماه جاری اقدام کنند.

ثبت‌نام تسهیلات صرفا از طریق سامانه پرتال دانشجویی با تعریف تقویم پرتال صورت گیرد و پرداخت از نیمه دوم اردیبهشت ماه سال جاری به بعد انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1265859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =