اعتراف مردی که با پتک همسرش را کشت

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده گفت: مردی ۳۵ ساله با حضور در کلانتری ۱۱ این فرماندهی صراحتا به قتل همسرش اعتراف کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محسن غنیمتی امروز (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با حضور مردی ۳۵ ساله در کلانتری ۱۱ و ارائه گزارش یک فقره قتل بلافاصله عوامل انتظامی در معیت بازپرس و کارآگاهان پلیس آگاهی به محل وقوع قتل در یک واحد مسکونی مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید:

قتل هولناک جوان ۲۱ ساله در تالش

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده افزود: برابر مشاهدات، جسد بی‌جان زنی جوان حدودا ۳۸ساله با سروصورت خونی بر زمین افتاده بود که برابر اعترافات قاتل، وی را با ضربات چکش و پتک موجود در محل به قتل رسانده است.

وی ادامه داد: قاتل، انگیزه خود را اختلافات خانوادگی با همسرش عنوان کرده است که به دستور مقام قضائی متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان خدابنده قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده تصریح کرد: ضمن آثاربرداری از صحنه جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1266135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =