عظیم حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در گفتوگو با خبرنگار ایسکانیوز با اشاره به سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی و تأکیدات محمدمهدی طهرانچی، بر تحول در آموزش عالی، گفت: مقام معظم رهبری بر اهمیت هوش مصنوعی تأکید ویژهای داشتهاند و ریاست عالی دانشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در همین راستا، به موضوع توسعه کاربردی و تخصصی هوش مصنوعی توجه خاصی داشتهاند. ایشان تحولات و تغییرات بنیادی را در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی دنبال میکنند و دانشگاه را در این زمینه پیشرو میدانند.
وی ادامه داد: در معاونت آموزشی، تحولات در حال پیگیری است و در معاونت پژوهشی نیز بذر ایجاد دانشکدگان کاشته شده است. هدف این است که آموزش از حالت سنتی که صرفاً مبتنی بر دانایی است، به سمت آموزش مبتنی بر توانایی سوق پیدا کند؛ نگاهی نو و بهروز که هوش مصنوعی نیز یکی از محورهای آن است.
حسینی خاطر نشان کرد: در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، طبق دستور ریاست دانشگاه، اقدامات ساختاری را در راستای تبدیل دانشکدهها به دانشکدگان آغاز کرده است. دانشکده هوش مصنوعی فعال شده و همایش امروز نیز در راستای همین سیاست و برای بهکارگیری هوش مصنوعی برگزار میشود.
وی در پاسخ به به تغییر سیاست دانشگاه در حرکت بهسوی دانشکدگان و تاکید رئیس سازمان دانشگاه آزاد اسلامی، ساختار اداری و آموزشی واحد تهران جنوب بیان کرد:رئیس سازمان دانشگاه آزاد اسلامی مدیری نوآور و خلاق هستند و از ابتدای مسئولیتشان درصدد رفع نواقص و اصلاح ساختارهای آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه بودهاند. برای نمونه، راهاندازی سامانههایی مانند آموزشیار و سامانههای پژوهشی نشاندهنده اهتمام ایشان به بهبود روندهای موجود است.
حسینی تاکید کرد: در همین راستا، دانشگاه آزاد اسلامی درصدد است مسیر دانایی را به سوی توانایی گسترش دهد تا فارغالتحصیلان بتوانند مهارت کسب کنند، در صنعت و حوزههای مختلف مفید واقع شوند، بازار کار بیابند و مسائل را حل کنند. در این مسیر، گروههای دانشی مسئول اجرای امور آموزشی شدهاند و دانشکدگان نیز بهطور تخصصی به مسائل موضوعی میپردازند. یکی از این دانشکدگان، که امروز همایش آن را برگزار میکنیم، با تمرکز بر پژوهش موضوعی و همگرایی انسان، به بررسی تلفیقی مسائل مهندسی، علوم انسانی، اجتماعی، دانشجویی و سایر مشکلات مرتبط میپردازد.
رئیس دانشگاه آزاد تهران جنوب در مورد نقش هوش مصنوعی در مقالات دانشجویان و ظرفیتسازی دانشگاه توضیح داد: نسل امروز از سنین پایین با فناوری، نرمافزار و سیستمهای کامپیوتری آشناست و تفاوت بسیاری با نسلهای قبل دارد. دانشجویان امروزی، از نوجوانی با این مفاهیم درگیر بودهاند و طبیعتاً روشهای آموزش قدیمی برای آنها جذاب نیست.
وی یادآور شد: طبق تأکید محمد مهدی طهرانچی که بهجای ممنوعکردن استفاده از تلفن همراه، باید راهکارهای مؤثر برای استفاده بهینه از آن ارائه داد. این رویکرد نشان میدهد که دانشگاه واحد تهران جنوب قصد دارد با سبکهای نوین آموزشی حرکت کند و از فناوریهایی مانند هوش مصنوعی برای حل مشکلات کشور بهره ببرد. ما در حال حاضر چند قرارداد با دستگاهها و سازمانهای مختلف منعقد کردهایم تا بتوانیم مسائل و چالشهای آنها را بررسی کنیم. این فعالیتها عمدتاً در دانشکده هوش مصنوعی متمرکز شده است و ظرفیتسازی مناسبی برای استفاده دانشجویان از این فناوری در حال انجام است.
انتهای پیام/
نظر شما