به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در نشست خبری «همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت و تجلیل از شهدای خدمت» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه شهید آیتالله رئیسی و شهید امیر عبداللهیان، گفت:حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور و همراهان ایشان، ما را با از دست دادن مجموعهای از خادمان تراز اول نظام اسلامی روبهرو کرد؛ شخصیتهایی که هر کدام نماد دیپلماسی، تدبیر، امنیت و خدمت صادقانه به ملت بودند و باید برای نسل امروز و آینده معرفی شوند.
رستمی با اشاره به تحولات منطقهای و جایگاه محوری مقاومت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: جریان مقاومت پیش از پیروزی انقلاب اسلامی جریانی پراکنده بود، اما با وقوع انقلاب، مقاومت اسلامی بهعنوان پاسخ به قرنها ظلم و استبداد، معنا گرفت. این مقاومت در برابر تجزیهطلبی، تهاجم خارجی، و اشغالگری شکل گرفت و امروزه مقابله با موجودیت جعلی و جنایتکار رژیم صهیونیستی، جوهره اصلی آن است.
وی با تأکید بر نقش دیپلماسی عمومی و رسمی در حمایت از فلسطین و ملتهای مظلوم منطقه گفت: در شرایطی که برخی دولتها در پی عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند، نقش دیپلماسی مقاومت در زنده نگه داشتن مسئله فلسطین حیاتی است. شهید امیر عبداللهیان بهعنوان وزیر امور خارجه، نماد این دیپلماسی بود و در دولت شهید رئیسی، با جدیت از حقوق ملت فلسطین دفاع کرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد:
امروز تلاشهایی سازمانیافته برای به فراموشی سپردن مسئله فلسطین در جریان است. اما رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تأکید کردهاند که مسئله فلسطین نباید فراموش شود. این وظیفه تمامی ملتهای آزاده، مسلمانان و دانشگاهیان است که اجازه ندهند این جنایت عظیم تاریخی بدون پاسخ بماند.
وی با اشاره به برنامههای اجلاس «مجاهدان در غربت» افزود:
در این اجلاسیه که ۲۸ اردیبهشت برگزار میشود، با حضور مقامات بلندپایه از جمله ریاست محترم جمهوری، رئیس قوه قضائیه و خانوادههای معزز شهدای خدمت از جمله همسر شهید آیتالله رئیسی، از مجاهدتهای این عزیزان تجلیل خواهد شد. همچنین نشست علمی دیپلماسی مقاومت در دانشگاه تهران، ۲۷ اردیبهشت، با مشارکت اندیشمندان داخلی و بینالمللی در شش نشست تخصصی برگزار میشود.
رستمی در پایان تأکید کرد: تولید محتوای علمی درباره مقاومت و تبدیل آن به دانش راهبردی، یکی از وظایف دانشگاهها و حوزههای علمیه است. امیدواریم این رویداد نقطه عطفی در تقویت دیپلماسی مقاومت و زنده نگه داشتن یاد و راه شهدای خدمت و مقاومت باشد.
«عبدالحسین کلانتری» دبیر اجرایی همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت نیز در بخش دیگری از این نشست خبری اظهار داشت: فراخوان این اجلاسیه مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفته است.
کلانتری افزود: حامیان متعددی در این اجلاسیه حضور دارند. نهاد رهبری در دانشگاهها، بنیاد شهید رئیسی و وزارت امور خارجه از حامیان این رویداد هستند.
دبیر اجرایی همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت ادامه داد: نشستهای علمی همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت در روز ۲۷ اردیبهشت با سخنرانی حجتالاسلام «رستمی» و «علیاکبر صالحی» وزیر اسبق امور خارجه برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: از میان آثار ارسالی ۳۰ مقاله در ۶ نشست ارائه خواهد شد. اختتامیه همایش در همان روز برگزار میشود. امیدواریم چکیده مقالات هم در پایان همین روز آماده شده و در اختیار علاقمندان قرار بگیرد.
انتهای پیام/
نظر شما