ریزش یک ساختمان مسکونی در قیام‌دشت + جزئیات

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از کشته و مصدوم شدن ۳ نفر در ریزش یک ساختمان مسکونی در قیام‌دشت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،محمد رحمتی، رئیس حوزه قضایی بخش خاوران درباره جزئیات حادثه ریزش ساختمان در قیامدشت گفت: در پی این حادثه که حوالی ساعت 3 بامداد رخ داد، بلافاصله عوامل امدادی، آتش‌نشانی، کلانتری و سایر نهادهای مربوط در محل حادثه حضور یافتند و عملیات امداد و نجات آغاز شد.

بیشتر بخوانید:

حریق در انبار ساختمان اداری خیابان طالقانی

وی با اشاره به شناسایی قربانیان افزود: متأسفانه در این حادثه چهار نفر زیر آوار گرفتار شدند که متأسفانه سه نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز در حال طی مراحل درمانی است.

رئیس حوزه قضایی خاوران با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای بررسی ابعاد این حادثه تصریح کرد: پرونده با طرح شکایت از سوی اولیای دم تشکیل شده و در حال حاضر بازجویی از عوامل اصلی از جمله سازنده و مهندس ناظر در دستور کار قرار گرفته است. این افراد به‌عنوان متهمان اصلی شناخته شده‌اند اما با توجه به گستردگی موضوع، کارشناسان رسمی دادگستری مأمور شده‌اند تا تمامی عوامل دخیل در این اتفاق تلخ از جمله ناظران، مسئولان اجرایی و اداری مرتبط را نیز بررسی و میزان تقصیر هر یک را مشخص کنند.

وی تأکید کرد: شهرداری اعلام کرده که پیش‌تر اخطار کتبی 24 ساعته به سازنده برای توقف فعالیت به‌دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و عدم استحکام دیوارهای مجاور صادر کرده اما بی‌توجهی صورت گرفته است. همچنین مهندس ناظر نیز به وظایف خود در توقف عملیات ساخت‌وساز عمل نکرده و در محل حاضر نبوده است.

رئیس حوزه قضایی خاوران در پایان خاطرنشان کرد: در صورت اثبات قصور هر دستگاهی، فارغ از جایگاه حقوقی و سازمانی، برخورد قانونی و قاطع صورت خواهد گرفت و حقوق خانواده‌های داغدار پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1268857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =