استفاده ناصحیح از فضای مجازی منجر به ایجاد شکاف‌های اجتماعی خواهد شد

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: امروزه شکاف‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف اجتماعی نظیر فضای مجازی در جامعه ما وجود دارد که باید با کمک شما سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد، شناسایی و برطرف شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، ماریا موسوی پیش ازظهر امروز در کارگاه توانمندسازی تشکل‌های مردم نهاد حوزه دفاع مقدس که در محل استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: در بحث فضای مجازی و محتوای فرهنگی کودک و نوجوان نیازمند تلاش بیشتری هستیم تا نسل امروز را با محتوای موثر و هم‌راستای فرهنگ و ادبیات ملی آشنا سازیم.

وی افزود: سرمایه‌های اجتماعی به عنوان اصلی‌ترین دغدغه امروز ما محسوب شده و باید با اهتمام بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل به مسئله مهاجرت جوانان اشاره کرده و گفت: باید با کمک شما تشکل‌های مردم‌نهاد، اعتماد را در جامعه ایجاد کرده و با برنامه‌های موثر، معضلات این حوزه اعم از مهاجرت سرمایه‌های اجتماعی را یافته و برای ترمیم این شکاف، به ارائه راهکارهای عملی و تاثیرگذار بپردازیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل با اشاره به سیاست دولت در راستای افزایش مشارکت مردمی در امور جاری کشور گفت: با پیگیری‌های انجام‌یافته، مجوز فعالیت ۸ سازمان مردم‌نهاد (سمن) جدید در استان اردبیل صادر شد.

وی تشریح کرد: کار غربالگری سمن‌ها آغاز شده و دوره‌های آموزشی برای توانمندسازی آن‌ها در حال برگزاری است.

خبرنگار: هاجر گل محمدی

انتهای پیام/

کد خبر: 1268940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =