آموزش شیرینی پزی / نکات مهم برای اینکه چیزکیک بوی تخم مرغ ندهد!

چیزکیک یکی از انواع کیک‌های پنیری مدرن است که درست کردن آن به صورت حرفه‌ای نیاز به رعایت نکات و فوت و فن‌های خاصی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. امروزه بسیاری از خانم‌ها و کدبانوها سعی می‌کنند در منزل انواع کیک و شیرینی‌های خوشمزه را درست کنند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک لوتوس خانگی با طعم کارامل

چیزکیک هم یکی از همین شیرینی‌های مدرن و امروزی است که طرفداران زیادی دارد. خیلی‌ها از این موضوع شکایت دارند که با وجود اضافه کردن وانیل و رعایت همه نکات، باز هم چیزکیکشان بوی زحم تخم مرغ می‌دهد. اگر می‌خواهید این مشکل برطرف شود و یک چیزکیک حرفه‌ای و خوشمزه در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما باشید، چون می‌خواهیم نکات و فوت و فن‌های مهم درست کردن چیزکیک خوشبو و معطر را با شما به اشتراک بگذاریم.

نکته اول

برای درست کردن چیزکیک حتما بگذارید تخم مرغ به دمای محیط برسد؛ زیرا تخم مرغ سرد یخچالی خوب با مواد مخلوط نمی‌شود و موجب می‌شود بوی زرده بیشتر داخل کیک بماند.

نکته دوم

برای درست کردن چیزکیک حتما تخم مرغ را از صافی رد کنید تا رگه‌ها و رشته‌های غلیظ تخم مرغ گرفته شود؛ زیرا این قسمت‌های تخم مرغ بوی گوگردی و زحم قوی‌تری دارند.

نکته سوم

حتما تخم مرغ را خیلی خوب با شکر یا پنیر هم بزنید تا زرده کاملا باز شود و داخل بافت شکر یا پنیر یک‌دست شود. هم‌زدن خوب و کافی به پخش مناسب تخم مرغ کمک می‌کند.

نکته چهارم

برای اینکه چیزکیک بوی مطبوعی بدهد، حتما از وانیل طبیعی استفاده کنید. اسانس‌های مصنوعی وانیل یا وانیل پودری عطر و بوی کافی ندارند و نمی‌توانند بوی زحم تخم مرغ را هضم کنند. بهتر است از غلاف وانیل طبیعی یا عصاره وانیل استفاده کنید.

نکته پنجم

افزودن طعم دهنده‌هایی مانند زست پرتقال و لیمو (رنده پوست پرتقال و لیمو) بوی زحم تخم مرغ را از بین می‌برد و عطر و طعم مطبوعی به چیزکیک شما می‌دهد.

نکته ششم

زمان پخت در طعم تخم مرغ اهیمت زیادی دارد. اگر چیزکیک بیش از حد داخل فر بماند و بپزد، ترکیبات گوگردی تخم مرغ آزاد می‌شود و بوی بد آن پخش خواهد شد، بنابراین همینکه روی چیزکیک کاراملی شد، زمان پخت کافی است.

آموزش شیرینی پزی / نکات مهم برای اینکه چیزکیک بوی تخم مرغ ندهد!

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1269459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =