آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر موزی؛ ۵ دقیقه ای و کم هزینه

دسر موزی نوعی دسر بسیار خوشمزه و آسان است که در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود و شیک و مجلسی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. با شروع فصل گرما خوردن یک دسر خنک و خوشمزه در روزهای گرم تابستان خیلی بسیار لذت‌بخش است.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک کرم‌دار زردآلو برای عصرانه

دسر موزی یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که به دلیل داشتن موز در ترکیباتش عطر و طعم بی‌نظیری دارد و برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها نیز انتخاب مناسبی است. دسر موزی که امروز می‌خواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم، دسری بسیار خوشمزه و آسان است که ظرف مدت ۵ دقیقه می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر موزی همراه ما باشید.

مواد لازم
موز: ۲ عدد

پودر ژله موز: ۱ بسته

شیر داغ: ۱ لیوان

پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری

سس کارامل: ۱ قاشق غذاخوری

پودر گردو: ۱ قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی‌پور: ۱ بسته

طرز تهیه دسر موزی

برای درست کردن این دسر خوشمزه و آسان کافی است موزهای پوست گرفته شده، شیر داغ، بیسکوییت پتی‌پور و پودر ژله موز را داخل دستگاه غذاساز بریزید و ۱ دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شود. حالا مایه دسر را داخل ظرف مخصوص سرو یا لیوان‌های تک نفره بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. بعد از اینکه دسر بست، روی دسر مقداری سس کارامل، پودر گردو و پودر نارگیل بریزید، نوش جان.

نکات مهم

ـ موز ازجمله میوه‌های محبوب در سراسر دنیاست که خواص بی‌نظیری دارد. این میوه خوشمزه و محبوب دارای مقدار زیادی فیبر، پتاسیم، ویتامین B و C، منیزیم، مس، منگنز، کربوهیدرات، پروتئین و... است. موز همچنین برای تقویت دستگاه گوارش، تقویت کلیه‌ها، تقویت بینایی، تقویت استخوان‌ها و حفظ سلامت قلب مفید است و به کاهش وزن در افرادی که رژیم غذایی دارند، کمک می‌کند. موز دارای آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی است و تاثیرات مثبتی روی تمرینات ورزشی دارد. موز همچنین یک میان وعده مقوی و انرژی‌زاست و می‌تواند تا چند ساعت انرژی لازم برای فعالیت‌های بدنی را فراهم کند. برای تهیه دسر موز بهتر است از موزهای لهیده و سیاه شده استفاده کنید که اتفاقا خواص بیشتری نسبت به موز کال و سالم دارند؛ بنابراین موزهای لهیده و سیاه را دور نریزید و برای تهیه دسر و یا شیرموز از آن‌ها استفاده کنید.

ـ بیسکوئیت پتی پور ازجمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده می‌شود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این دسر می‌توانید به جای بیسکوئیت پتی پور از بیسکوئیت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی استفاده کنید.

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر موزی یک دسر آسان و کم هزینه

کد خبر: 1271021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =